Αθλητισμός

EΠΣΗ: Κοπή πίτας με εκπλήξεις, δώρα και βραβεύσεις!

Μία σπουδαία εκδήλωση για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο διοργανώνει την προσεχή Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου η ΕΠΣΗ στο κέντρο «Πετούσης»

Μία σπουδαία εκδήλωση για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο διοργανώνει την προσεχή Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου η ΕΠΣΗ για την κοπή της πίτας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Πετούσης» στην Αμμουδάρα Γαζίου με έναρξη στις 20:30. Μέγας Χορηγός είναι η εταιρεία ιατρικών υπηρεσιών «PWM MEDICAL» η οποία συνεχίζει να στηρίζει το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, αποτελώντας φέτος και χορηγό ένδυσης των Μικτών Ομάδων Νέων και Παίδων ΕΠΣΗ.

Η ΕΠΣΗ αποφάσισε να δοθούν ΔΥΟ δωρεάν προσκλήσεις σε κάθε σωματείο.

Τα σωματεία θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους μαζί με τα φύλλα αγώνα από τους διαιτητές στις αναμετρήσεις του σαββατοκύριακου. Επίσης, για όσους άλλους επιθυμούν να παραστούν στην εκδήλωση θα διατίθενται προσκλήσεις στην τιμή των 15 ευρώ με πλήρες μενού.

Από την εκδήλωση δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις και τα δώρα σε όλα τα σωματεία, όπως και οι βραβεύσεις σε παράγοντες, προπονητές και ομάδες. Η ΕΠΣΗ αποφάσισε να τιμηθούν οι κάτωθι:

1) Η ομάδα του Ηροδότου για το μοναδικό ρεκόρ των πέντε τίτλων που κατέκτησε μέσα στο 2017. Συγκεκριμένα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, το Κύπελλο ΕΠΣΗ, το Κύπελλο Ερασιτεχνών, το Super Cup Ερασιτεχνών και το Super Cup ΕΠΣΗ.

2) Ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ τα προηγούμενα χρόνια, Μανόλης Ντάγκινης.

3) Ο παλαίμαχος διαιτητής Σωτήρης Κοκκινίδης

4) Ο βετεράνος αθλητικογράφος Σώτος Παιδάκης

5) Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παλιός προπονητής του Ηροδότου Γιώργος Μιχιαλάκης

6) Ο επί χρόνια πρόεδρος του Ζαρού Γιώργος Σταματάκης

7) Οι παράγοντες της Δαμάστας Γιώργος Περάκης και Τάσος Περάκης

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου προσκαλεί όλα τα σωματεία της δυνάμεώς της να δώσουν το παρών, στέλνοντας το μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας για το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου.

Σχόλια