Αθλητισμός

Eφαρμόζεται το "μπλόκο" σε Γιαννακόπουλο

Πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι οι ομάδες της EuroLeague ενημερώθηκαν για την σχετική τιμωρία που έχει επιβληθεί στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού

Η ΕuroLeague φαίνεται ότι είναι ήδη έτοιμη να εφαρμόσει την τιμωρία ενος χρόνου απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες υπό την αιγίδα της που επέβαλλε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν πληροφορίες από την Ισπανία, σύμφωνα με τις οποίες οι ομάδες της EuroLeague ενημερώθηκαν για την σχετική τιμωρία που έχει επιβληθεί στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού.

Οι ομάδες πληροφορήθηκαν μάλιστα για αυτή την απαγόρευση μέσω ενός ιδιαίτερου τρόπου: Της καθιερωμένης εβδομαδιαίας ενημέρωσης που αποστέλλει η EuroLeague στις ομάδες πριν από κάθε αγωνιστική με την λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

Σε αυτή την λίστα λοιπόν φέρεται πλέον να έχει προστεθεί και το όνομα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον οποίο ισχύει απαγόρευση εισόδου μέχρι 5 Φεβρουαρίου του 2019.

Μένει πλέον να φανεί τι θα ακολουθήσει αυτής της κίνησης της EuroLeague, η οποία θέλησε να είναι τυπική και τήρησε το πρωτόκολλο λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της απόφασής της για την ποινή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Σχόλια