Ψάχνει αντίδραση με Μπασκόνια ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ
Ψάχνει αντίδραση με Μπασκόνια ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξι μέρες μετά την ήττα στην Γερμανία από την Μπάμπεργκ ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι πλέον δεν έχει άλλα περιθώρια για στραβοπατήματα.

Για αυτό ακριβώς και κόντρα στην Μπασκόνια σήμερα (21:15, Novasports1) για την 22η αγωνιστική θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να συνεχίσει να διεκδικεί μία θέση στην πρώτη 4αδα ενόψει των playoffs της EuroLeague.

H αλήθεια βέβαια είναι πάντως ότι το αγωνιστικό κομμάτι ενδέχεται να περάσει σε δεύτερη μοίρα σήμερα. Και ο λόγος είναι η κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την EuroLeague μετά την τιμωρία του με έναν χρόνο αποκλεισμό από την διοργανώτρια αρχή. Τα πράγματα δείχνουν πλέον να έχουν πάρει έναν διαφορετικό δρόμο στις σχέσεις των δύο πλευρών, ειδικά μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ότι σκοπεύει να κάνει δημοψήφισμα ανάμεσα στους φιλάθλους του, προκειμένου να αποφασιστεί αν θέλουν να μείνει η ομάδα στην διοργάνωση. Όπως γίνεται σαφές, υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο ο συγκεκριμένος αγώνας να μείνει στην ιστορία ανάλογα με τις αντιδράσεις του κόσμου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ματ Λοτζέσκι θα απουσιάσει από ακόμα ένα παιχνίδι των "πράσινων" αφού δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο πέλμα, ενώ εκτός 12αδας θα μείνει λογικά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Έιντριαν Πέιν, ο οποίος ήρθε μόλις χθες στην Ελλάδα...

Αναλυτικά η 22η αγωνιστική 

 

Πέμπτη 8/2 

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μπαρτσελόνα 21:05 

Παναθηναϊκός-Μπασκόνια 21:15 

Βαλένθια-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21:30 

Ουνικάχα Μάλαγα-Αναντολού Εφές 21:45 

Παρασκευή 9/2 

Φενέρμπαχτσε-Μπάμπεργκ 19:45 

Ερυθρός Αστέρας-Αρμάνι Μιλάνο 20:00 

Ζαλγκίρις Κάουνας-Χίμκι 20:00 

Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός 21:45

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News