Στο Περιστέρι τσεκάρεται το 4ο εισιτήριο

Ποδόσφαιρο
Στο Περιστέρι τσεκάρεται το 4ο εισιτήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την ΑΕΚ, τη Λάρισα και τον Πανιώνιο, σήμερα τσεκάρεται στο Περιστέρι και το 4ο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στη ρεβάνς Ατρομήτου-ΠΑΟΚ.

Ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει  να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 από το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να θέλει να διαφυλάξει το υπέρ του σκορ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ραζβαν Λουτσέσκου, δε θα έχει στη διάθεσή του τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και προληπτικά παρέμεινε εκτός για την αναμέτρηση στο Περιστέρι, όμως από την άλλη πλευρά στην αποστολή για πρώτη φορά βρίσκεται ο Τιμπό Μουλέν.

Τη θέση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναμένεται να πάρει ο Ευθύμης Κουλούρης στο βασικό σχήμα, ενώ ο Λουτσέσκου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, οι Βαρέλα και Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας, ενώ οι Αζεβέδο και Μάτος θα βρίσκονται στα πλάγια. Στη μεσαία γραμμή αναμένονται οι Κάνιας, Σάκχοφ και Πέλκας, ενώ στα πλάγια οι Λημνιός και Μακ.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Ασεβέδο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης.

Από την άλλη πλευρά, ο Νταμίρ Κάνταντι έχει να διαχειριστεί τις απουσίες των Χατζηισαΐα, Γιαννούλη, Ουάρντα, Γιαννιώτη και Μανούσου, όμως για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται ο Κωτσόπουλος που αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφή του

Αναλυτικά την αποστολή του Ατρομήτου απαρτίζουν οι: Μίρκοβιτς, Κίναλης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί, Μπουσούλατζιτς, Στρούγγης, Κυριακίδης και

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα 3-2 (2-1 πρώτο παιχνίδι)

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 2-1 (0-0 πρώτο παιχνίδι)

Λαμία - Πανιώνιος 1-4 (0-1 πρώτο παιχνίδι)

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (19:30, cosmotesport1)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News