Νικηφόρες... πρόβες για τις Μικτές ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Νικηφόρες... πρόβες για τις Μικτές ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πρόβες-τζενεράλε για τις Μικτές Νέων και Παίδων ΕΠΣΗ πριν τα νοκ-άουτ ματς της επόμενης Τετάρτης ήταν επιτυχημένες. Σε φιλικές αναμετρήσεις που έγιναν χθες, οι Νέοι επικράτησαν με 5-1 των Νέων Μινωικής και οι Παίδες με 2-1 του Εργοτέλη.

Τα συγκροτήματα του Ηρακλείου δείχνουν πανέτοιμα για τους αγώνες που θα γίνουν στο γήπεδο του Μοσχάτου στις 14 Φεβρουαρίου, όταν οι Νέοι στις 11:30 το πρωί θα αντιμετωπίσουν την Άρτα ενώ στις 14:00 θα ακολουθήσει ο αγώνας των Παίδων με την Αργολίδα.

Στο φιλικό της Μικτής Νέων που έγινε στο στο γήπεδο του Πανεπιστημίου, τα γκολ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σημείωσαν οι Πακιουφάκης και Ροδίτης στο α' ημίχρονο και ακολούθησαν δύο από τον Τσαμπουράκη και ένα από τον Γαρεφαλάκη στην επανάληψη. Το γκολ για τους Νέους Μινωικής το έβαλε ο Επιτροπάκης. Ο ενωσιακός προπονητής κ. Γιάννης Χατζησεβαστός έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του.

Η Μικτή Παίδων από την πλευρά της αντιμετώπισε στο Μαρτινέγκο τον Εργοτέλη και επικράτησε με 2-1. Τα γκολ για το συγκρότημα του Αντώνη Φραγκάκη σημείωσαν οι Ρούκα και Γεωργαλής ενώ για τον Εργοτέλη είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Σάμπρι.

Οι 18άδες των Μικτών ΕΠΣΗ θα ανακοινωθούν σήμερα. Οι τελευταίες προπονήσεις θα γίνουν την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ενώ το ίδιο βράδυ η αποστολή θα συγκεντρωθεί στο λιμάνι Ηρακλείου για την αναχώρηση για Πειραιά…  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News