Από το Ηράκλειο δεν ήταν και τότε, ο Φουκάκης;

Ποδόσφαιρο
Από το Ηράκλειο δεν ήταν και τότε, ο Φουκάκης;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απάντηση της ΚΕΔ… στην επιστολή του Άρη, ήταν ο ορισμός του Γιώργου Φουκάκη στο Πανσερραϊκός-Άρης.

(«Ορίστε έναν διαιτητή από την Κρήτη, που κόβει το καρπούζι στη μέση και τα βγάζει εις πέρας, ακόμη και σε συνθήκες ζούγκλας»!)

Δεν το είδαν όμως έτσι στον Άρη, γιατί είναι φυσιολογικό για εκείνους να βάζουν διαιτητές από τη Θεσσαλονίκη στα παιγνίδια του ΟΦΗ, αλλά όχι το αντίστροφο.

Δηλαδή όταν πέρσι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, τα έκανε μαντάρα και εξ αιτίας του ο Απόλλων Σμύρνης «έκλεβε» τον βαθμό από τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ", από πού ήταν; Δεν ήταν από τη Θεσσαλονίκη;

Ο Φουκάκης δεν ήταν που έκανε ρεσιτάλ διαιτησίας πρόσφατα στο «Βικελίδης» στο Άρης - Παναχαϊκή και του μοίραζαν αμφοτέρως συγχαρητήρια; Ηρακλειώτης δεν ήταν και τότε;

Να φταίει η "καυτή ανάσα" και το διπλό πέρασμα απο την Κρήτη; Δεν υπάρχει πάντως καμία λογική πέραν από τη λογική ότι υπολογίζουν σφόδρα τη δυναμική που αναπτύσεει ο ΟΦΗ.

Ο ορισμός Φουκάκη σχολιάστηκε αμέσως από αθλητικά μέσα ενημέρωσης της συμπρωτεύουσας, που δεν αφήνουν να τους ξεφύγει ο ορισμός του Ηρακλειώτη  Μαυρουδή ως δεύτερου βοηθού στο παιγνίδι των Σερρών.

Φυσικά τα "κίτρινα" σκάγια παίρνουν τον Κουκουλάκη, ως συντοπίτη του ρέφερι, άσχετα με το ότι η ΚΕΔ τον ορίζει συνεχώς στα δύσκολα έως τα άκρως πιεστικά παιγνίδια.

Πήραν πάντως, λαβή για την διόγκωση των νωπών αντιδράσεων του Άρη για τη διαιτησία που φέρνουν τον κ. Καρυπίδη στο γραφείο του Βαγγέλη Γραμμένου.

Κι όμως όταν μια ΠΑΕ ξεσηκώνει επικοινωνιακά για τη διαιτησία, χωρίς μάλιστα να έχει αντιμετωπίσει σοβαρά λάθη από τους διαιτητές, τότε, αρχίζουν ανεξέλεγκτα τα όργανα της συνωμοσιολογίας!

Επικοινωνιακά «πιασίματα» του αέρα που μπορούν να στηρίζουν την κίνηση του Άρη ενώπιον των αρμόδιων αρχών προκειμένου να επιτύχει την κάλυψη της διαιτησίας, χρησιμοποιούνται αφειδώς μετά και τον ορισμό του Μεσαρίτη διαιτητή Φουκάκη στο Πανσερραϊκός - Άρης.

Ένα από τα πλέον ατυχή είναι και η επίκληση της Μερσεντές που κέρδισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πρωτοχρονιάτικη λαχειοφόρο αγορά της ΕΠΣΗ που κρίθηκε από τον πρώτο αριθμό του κρατικού λαχείου. Φίλα προσκείμενα μέσα στον Άρη, κάνουν ότι δεν ξέρουν να διαβάζουν ελληνικά, παρουσιάζοντας ότι ο κ. Σαββίδης έχει χαρίσει το αυτοκίνητο που κέρδισε από την Ένωση του Ηρακλείου, συνδυάζοντας το με… κατατρεγμό του Άρη από τον Ρώσο, λες και ο Κουκουλάκης κάνει χατίρια στην νυν διοίκηση της ΕΠΣΗ!

Στο θέμα που ξεσήκωσαν είχε δημοσιευτεί στις 9 Ιανουαρίου (!!!) και  αναφέρει για τη Μερσεντές όχι ότι χαρίστηκε, αλλά «ότι "κυκλοφορεί" πως θα παραμείνει στο Ηράκλειο και την ΕΠΣΗ, ως νέα προσφορά του Ιβάν Σαββίδη, αλλά όπως και να έχει,  η ιδέα της Ποδοσφαιρικής Ένωσης είχε μεγάλη επιτυχία και αρκετά σωματεία ωφελήθηκαν οικονομικά".

-Που είδαν ότι η Μερσεντές έχει χαριστεί ήδη;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News