Δυναμική παρουσία των Gerontis fighters στο Ευρωπαϊκό Open

Σπορ
Δυναμική παρουσία των Gerontis fighters στο Ευρωπαϊκό Open

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη συμμετοχή 19 αθλητών-τριών πήραν μέρος οι Gerontis fighters στο πανευρωπαϊκό Open πρωτάθλημα Kick Boxing που πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στην Αθήνα από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και δάσκαλο Νικόλαο Μέμμο.

Την αποστολή αποτελούσαν ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2016, Ηλιάκης Ελευθέριος, ο πανευρωπαϊκός πρωταθλητής, Τζανίδης Ανδρέας, το νέο ανερχόμενο ταλέντο των Gerontis fighters, Λιαπάκης Γιάννης, οι Χρυσουλάκη Μαρία και Μανιαδάκη Κατερίνα, και πολλοί άλλοι.

Στους αγώνες, οι οποίοι θεωρούνται από τους πιο δυνατούς, πήραν μέρος περισσότεροι από 2.500 αθλητές και αθλήτριες απ' όλη την Ευρώπη, ενώ την Κρήτη εκπροσώπησαν οι Gerontis fighters και στα τρία στυλ (kick, light, forms) και κατάφεραν να κατακτήσουν 4 χρυσά, 4 κύπελλα, 21 ασημένια και 7 χάλκινα μετάλλια.

Από τις επιτυχίες του σωματείου ξεχώρισε η παρουσία της Μαρίας Χρυσουλάκη στις μικτές φόρμες, καθώς κατάφερε να πάρει χρυσό και κύπελλο στην κατηγορία, αλλά και του Εμμανουήλ Χουστουλάκη, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην αντίστοιχη κατηγορία των ανδρών. Επίσης, της Ευτυχίας Στριλιγκά, που πήρε το χρυσό μετάλλιο στο light, του Γιάννη Λιαπάκη, που ήταν δεύτερος στο Kick, και της Κατερίνας Μανιαδάκη για το ασημένιο μετάλλιο στις φόρμες.

Ο προπονητής των αθλητών Ιωάννης Γεροντής τόνισε μετά τις επιτυχίες των αθλητών του: «Αισθάνομαι αρκετά υπερήφανος και θα ήθελα να υπάρξουν στο μέλλον και άλλοι σύλλογοι που θα μπορέσουν να προάγουν το Kick Boxing μέσα από τη μία και μόνο αναγνωρισμένη ομοσπονδία, η οποία είναι η ΠΟΚ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News