Υπερήφανοι ΟΦΗ '94 και Ακαδημία για Νοικοκυράκη

Ποδόσφαιρο
Υπερήφανοι ΟΦΗ '94 και Ακαδημία για Νοικοκυράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παιδί που βγήκε από τα σπλάχνα τους, ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης, έγινε σήμερα επαγγελματίας στην ΠΑΕ ΟΦΗ και έτσι ο ΟΦΗ '94 και η Ακαδημία εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους αλλά και την δικαίωσή τους γι' αυτό το γεγονός:

"Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του ΟΦΗ ΄94 και της Ακαδημίας ΟΦΗ συγχαίρουν θερμά τον Βαγγέλη Νοικοκυράκη για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

Με περισσή πίστη και προσμονή, από την πρώτη μέρα που η οικογένεια Κουτεντάκη ανέλαβε τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, περιμέναμε την ξεχωριστή στιγμή ώστε ένας παίκτης που αποτελεί δημιούργημα της επανίδρυσης του ΟΦΗ '94 να ανοίξει τα φτερά του και να είναι πλέον επαγγελματίας στην πρώτη ομάδα μας!

Από το 2014, όταν τον φέραμε στην οικογένεια του ΟΦΗ από τις γειτονιές της Επισκοπής, ο Βαγγέλης έδειχνε καθημερινά μέσα από την δουλειά του ότι μπορεί να φτάσει ψηλά.

Μάλιστα, αν και μικρότερης ηλικίας από τα υπόλοιπα παιδιά, τον εμπιστεύτηκε αρχικά στην ομάδα Κ15 του ΟΦΗ ο Βασίλης Μαραγκάκης κι εκείνος άρπαξε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Την επόμενη χρονιά με σκληρή δουλειά και καθοδήγηση από τον προπονητή του ΟΦΗ ΄94 και πατέρα του, Ζαχαρία Νοικοκυράκη, έκανε ντεμπούτο με την ομάδα, ένα ντεμπούτο αξέχαστο τον Ιανουάριο του 2016. Στην πρώτη του συμμετοχή στην Γ' ΕΠΣΗ έβαλε το πρώτο του επίσημο γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ '94 απέναντι στις Ποταμιές!

Την ίδια χρονιά αναδείχτηκε πρωταθλητής στην Γ' ΕΠΣΗ και την επόμενη (2016-17) αποτέλεσε βασικό στέλεχος στην εξαιρετική πορεία στην Β2 ΕΠΣΗ. Το φετινό καλοκαίρι επιλέχτηκε για την ομάδα Κ19 και μέσα σε έξι μήνες ανεβαίνει το πιο σημαντικό σκαλοπάτι, αποτελώντας πλέον μέλος της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Το όνειρό του έγινε πραγματικότητα και μαζί με εκείνον είμαστε όλοι χαρούμενοι. Να τονίσουμε ακόμα ότι για μία τριετία αγωνίστηκε και στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ αλλά και στις Μικτές Περιφέρειας Κρήτης και Νοτίου Ελλάδας, εκπροσωπώντας επάξια το κρητικό ποδόσφαιρο στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Τα σταθερά βήματά του όλα αυτά τα χρόνια και η προώθησή του στην ΠΑΕ ΟΦΗ αποτελούν δικαίωση για όλους εμάς που δίνουμε καθημερινό αγώνα για την ανάδειξη νέων παιδιών από την Ακαδημία και τον ΟΦΗ '94.

Ο Βαγγέλης είναι το πιο λαμπρό παράδειγμα και του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους… Είμαστε σίγουροι ότι και άλλα δικά μας παιδιά θα ακολουθήσουν στο μέλλον…"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News