Επαγγελματίας με τη… βούλα ο Νοικοκυράκης!

Ποδόσφαιρο
Επαγγελματίας με τη… βούλα ο Νοικοκυράκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νεότερο μέλος της πρώτης ομάδας του ΟΦΗ είναι και επίσημα από σήμερα ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης.

Ο 17χρονος επιθετικός υπέγραψε το επαγγελματικό του συμβόλαιο με την ομάδα του Ηρακλείου.

Άλλωστε, όπως είχαμε αναφέρει αποτελούσε εισήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου, που έχει αξιολογήσει το ταλέντο του νεαρού παίκτη.

Το μήνυμα της ΠΑΕ μέσω facebook αναφέρει: «Ένα ακόμη παιδί μας, έγινε επαγγελματίας! Βαγγέλη Νοικοκυράκη, καλή σταδιοδρομία».

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει: «Μετά τους Κοντογιάννη, Πλευράκη, Παναγιώτου, οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, ένας ακόμη παίκτης, από την ομάδα Κ19, μετά από εισήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο λόγος για τον γεννημένο στις 4/10/2001 μεσοεπιθετικό, Βαγγέλη Νοικοκυράκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 3 χρόνια και ξεκινάει την καριέρα του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Το νεαρό ποδοσφαιριστή, καλωσόρισαν στα γραφεία της ΠΑΕ ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παύλος Αδάμος και ο Γενικός Αρχηγός Κώστας Ζερβάκης, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και… συνεχή δουλειά, με χαμηλά το κεφάλι».

Από την πλευρά του ο 17χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε για ένα όνειρο, που έγινε πραγματικότητα: «Ήταν το όνειρο μου να παίξω στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ. Είμαι υπερήφανος που ο κύριος Παπαδόπουλος, με επέλεξε. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να τον δικαιώσω. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου στην Κ19 του ΟΦΗ και τους προπονητές μου για την βοήθεια τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News