default-image

"Οι ακατάλληλοι διαιτητές να πάνε... σπίτια τους"

Ποδόσφαιρο
"Οι ακατάλληλοι διαιτητές να πάνε... σπίτια τους"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Ερμή Ζωνιανών "βράζουν" με τη διαιτησία του Ατσικνούδα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.

Στη ρεθυμνιώτικη ομάδα θεωρούν ότι τα σφυρίγματά του επηρέασαν το αποτέλεσμα, αναφέροντας μεταξύ άλλων στην καυστική ανακοίνωση: «Η διαιτησία δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αφού κατόρθωσε με τις υποδείξεις της να μη δώσει στην ομάδα μας αυτό που δικαιούνταν βάσει απόδοσης στο γήπεδο.

Στο 46' του β' ημιχρόνου δε δίνεται καθαρό πέναλτι στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Λεματιέρ, από τον τερματοφύλακα του Ηλυσιακού, Κοντοπίδη, σε μια φάση που συγχρόνως είναι και αποβολή, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί με προβάδισμα δύο τερμάτων (εκείνη τη στιγμή το σκορ ήταν 1-2).

Λίγο αργότερα δεν υπέδειξε νέο πέναλτι σε ανατροπή εντός περιοχής πάνω στον Ηλιόπουλο, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έβγαινε μόνος του απέναντι από το αντίπαλο τέρμα στο 72', υποδείχτηκε - χωρίς λόγο και αιτία - υπαίτιος για επιθετικό φάουλ και ενώ είχε την μπάλα στα πόδια χωρίς καν να μαρκάρει.

Καλό θα είναι η ΚΕΔ να είναι περισσότερο προσεκτική στους ορισμούς των διαιτητών σε κρίσιμα ματς που καθορίζουν το μέλλον ενός συλλόγου στην κατηγορία.

Εφόσον οι διαιτητές κρίνονται ακατάλληλοι, πρέπει να πηγαίνουν στα σπίτια τους. Είμαστε ερασιτεχνικά σωματεία, που δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα, με έξοδα που προκαλούν ίλιγγο. Δεν ανεχόμαστε από κανέναν κ. Ατσικνούδα (Σ.Δ. Δωδεκανήσου) να παίζει με τον κόπο μας και τη νοημοσύνη μας.

ΥΓ: Θα πρέπει οι υγιείς σκεπτόμενοι να βοηθούν τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και θα πρέπει οι εμπνευστές των στιγμιότυπων του κυριακάτικου αγώνα (Ερμής Ζωνιανών-Ηλυσιακός) να αναθεωρήσουν και να προσθέσουν τις επίμαχες φάσεις, για να ενημερωθεί ο κόσμος και να κρίνει ποια ήταν η πραγματική εικόνα του αγώνα. Διότι διαιτητές όπως ο κ. Ατσικνούδας προσβάλλουν το ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News