Λίγο φως στον πάτο του πηγαδιού...

Ποδόσφαιρο
Λίγο φως στον πάτο του πηγαδιού...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τον πάτο του πηγαδιού όπου έχει βρεθεί, ήλπιζε να δει λίγο φως, ο Πλατανιάς. Ο θάνατος σου η ζωή μου στα Περβόλια με τον Απόλλωνα Σμύρνης...

Τελικά φάνηκε πολύ λίγο φως μετά την ισοπαλία. Λίγες, αλλά ελπίδες… Οι πέντε βαθμοί διαφορά (15-9) παρέμειναν μαζί με το αβαντάζ της ισοβαθμίας από τη χανιώτικη νίκη στη Ριζούπολη στον πρώτο γύρο. Κι έχει ο Θεός!

Τρία ευρώ το εισιτήριο για το θέαμα, όταν το φτηνότερο κανονικό άνευ διαρκείας (αυτά είχαν χαμηλές τιμές) κόστιζε όλη τη σεζόν 30 ευρώ. Γύρισαν πλάτη οι Χανιώτες στην πιο κρίσιμη μάχη. Μικρή η αναλογία των θεατών στην κερκίδα με το βάρος του αγώνα...

 #Το πολύ ανακάτεμα της τράπουλας συχνά σε καίει έχοντας απέναντι σου σοβαρούς παίκτες που ποντάρουν πάνω στην αναποφασιστικότητά σου. Συνήθως παίρνεις το χειρότερο φύλλο στο μοίρασμα και η παρτίδα πόκερ πληρώνεται ακριβά. Με αφορμή το δις εξαμαρτείν των τεχνικών του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Ώρα για ποινές. Από κεκλεισμένων έως αφαίρεση βαθμών- «Μάλλιασε» η γλώσσα τους από την γκρίνια και τις επικοινωνιακές παρόλες. Τώρα τρέχουν... Δεν υπάρχει μέτρο εκεί στην κορυφή. Πότε ο ένας, πότε ο άλλος… Ανάλογα με τον πρόεδρο τους στην ΕΠΟ...

Τους ακούσαμε και τους διαβάσαμε. Παντού εχθροί. Τελικά όλοι βλέπουν το δέντρο τους και δεν έχουν καμία αίσθηση για το δάσος.

Καυτές οι αγωνιστικές που έπονται στη Σούπερ Λίγκα, αλλά έχει δίκιο ο Ντέμης: «Η ΑΕΚ δεν κωλώνει. Παίζει καλύτερα απ' όλους όμως έχει περισσότερες πιθανότητες ο ΠΑΟΚ»

Η διαιτησία είναι έτσι στη χώρα μας. Ποτέ δεν ήταν αλλιώς. Οι δυνατοί ευνοούνται απροκάλυπτα. Αυτή είναι διαφορά με τους τακτοποιημένους Ευρωπαίους. Στο απροκάλυπτα.

 Ο ΠΑΟΚ πέρασε δυο μέτρα οφσάιντ γκολ από τα Γιάννινα, αν και δεν το χρειάζονταν. Όμως ήταν το πρώτο που κίνησε τον τροχό της νίκης και αφήνει σημάδια… 

 Τι ήταν πάλι αυτή η βόμβα του πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και νυν της Αλάνιασπορ, Λούκας Βιγιαφάνιες; 'Όταν ρωτήθηκε για τον αποκλεισμό των «πράσινων» στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά, πέρσι, έριξε τα βέλη:

«Ξεκάθαρα η διαιτησία επηρέασε. Εμείς, τις μέρες που προηγήθηκαν της αναμέτρησης, ξέραμε ότι οι διαιτητές θα ήταν μαζί τους. Δεν μου αρέσει να μιλώ για τέτοια πράγματα, αλλά είναι κρίμα μια τόσο όμορφη χώρα, με τόσο όμορφο κόσμο, με τόσο όμορφο ποδόσφαιρο να έχει τέτοια πράγματα. Να προσπαθείς με πονηριά να ξεγελάσεις του διαιτητές, με «κανονισμένα» παιχνίδια, με διαιτητές να σφυρίζουν υπέρ της μίας μόνο ομάδας. Είναι κρίμα. Αυτό το ματς, όπως νομίζω όλοι ξέρουν, ήταν κανονισμένο από τους διαιτητές»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News