Αθλητισμός

Ένωσαν τις δυνάμεις τους τρεις σύλλογοι πάλης (pics)

«ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.», ο Α.Π.Ο.Ρ. και ο Φιλαθλητικός πραγματοποίησαν κοινή προπόνηση με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών τους

Τις δυνάμεις τους ένωσαν  τρεις σύλλογοι που καλλιεργούν την πάλη και συγκεκριμένα ο «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.», ο Α.Π.Ο.Ρ. και ο Φιλαθλητικός με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο, ο Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» φιλοξένησε στην προπόνησή του τον Αθλητικό Παλαιστικό Όμιλο Ρεθύμνου (Α.Π.Ο.Ρ.) και το τμήμα πάλης του Γ.Σ.Η. «Φιλαθλητικός».

Οι μικροί παλαιστές από 7 έως 14 χρονών έδωσαν φιλικούς αγώνες με τους τρεις προπονητές των σωματείων κ. Δεσκουλίδη Παράσχο, Καραβάνο Μανώλη και Αμπατζή Βασίλη να καθοδηγούν τους αθλητές τους που με πάθος και χαρακτηριστική μαχητικότητα απέδωσαν τα μέγιστα.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής και προπονητής του «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» κ. Παράσχος Δεσκουλίδης δήλωσε αισιόδοξος για την επόμενη γενιά της κρητικής πάλης και κάνει γνωστό πως παρόμοιες συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, όχι μόνο μέσα στα προπονητήρια, αλλά και σε οργανωμένες παραλίες της Κρήτης, ώστε να αναπτυχθεί και η πάλη στην άμμο.

Σχόλια