Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Ρέθυμνο-ΑΕΚ

Μπάσκετ
Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Ρέθυμνο-ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινά από σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ρέθυμνο Cretan Kings με την ΑΕΚ, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 15:30.

Πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα τόσο των φίλων του Ρεθύμνου όσο και αυτών της ΑΕΚ μια και η Ένωση θα παραμείνει στην Κρήτη καθώς ακολουθεί το Σάββατο 17/2 ο τελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Από τη στιγμή που δε θα υπάρξουν εισιτήρια για το κοινό, το παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για τους φίλους της ΑΕΚ να της δώσουν την ώθηση για τον τελικό που ακολουθεί.

Και αγωνιστικά, όμως υπάρχει ενδιαφέρον καθώς το Ρέθυμνο παρουσιάζεται πολύ δυνατό στην έδρα του και επίσης θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Η ανακοίνωση των «κεραμιδί» για τα εισιτήρια:

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει πως από σήμερα (5/2) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην ΑΕΚ. Το ματς θα διεξαχθεί την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 15.30 το μεσημέρι στο «Μελίνα Μερκούρη» για την 16η αγωνιστική της Basket League.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται στα γραφεία της ΚΑΕ (Ηγ. Γαβριήλ 103-105, τηλ. 28310 36279). Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ. Φυσικά, η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται και διαδικτυακά από την ιστοσελίδα της Ticketmaster.

Οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση παρακαλούνται να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

1. Γραφεία ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings (Ηγ. Γαβριήλ 103-105, τηλ. 28310 36279)

Δευτέρα - Παρασκευή*: 10.00-14.30 & 18.00-21.00, Σάββατο* 10.00-13.30.

2. Διαδικτυακά στην ιστοσελίδα της Ticketmaster.

3. Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ (Γενική είσοδος)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News