Όλα για όλα απέναντι στον Απόλλωνα ο Πλατανιάς

Αθλητισμός
Όλα για όλα απέναντι στον Απόλλωνα ο Πλατανιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιχνίδι δίχως… αύριο είναι το σημερινό για τον Πλατανιά, με την ομάδα των Χανίων να αντιμετωπίζει στις 19:30 τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Περιβόλια και η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου τους τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ευελπιστώντας πως θα φέρει στην ομάδα την απαραίτητη θετική αύρα, σε ένα παιχνίδι που αντιμετωπίζεται ως τελικός.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Παράσχος θα έρθει ως αντίπαλος για πρώτη φορά έπειτα από τη φυγή του από τον Πλατανιά, έχοντας όμως κι εκείνος μαζί με την ομάδα του την ανάγκη βαθμών.

Να σημειωθεί πως ο Πλατανιάς βρίσκεται στον… πάτο της βαθμολογίας έχοντας 9 βαθμούς, ενώ από την άλλη πλευρά ο Απόλλων Σμύρνης έχει 14.

Η αποστολή που επέλεξε ο Γιάννης Χατζηνικολάου για τη σημερινή αναμέτρηση απαρτίζεται από τους: Κοκκαλάς, Κλιάγιτς, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Νίλι, Πλιάτσικας, Στανισάβλιεβιτς, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Ζίκο, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Μάλσα, Ντουαλά, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Πετρόπουλος, Κασάλιτσα, Ουντότζι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News