Το διπλό του Πόρου και όλη η δράση σε Α2, Β' & Γ' ΕΠΣΗ (vid)

Ποδόσφαιρο
Το διπλό του Πόρου και όλη η δράση σε Α2, Β' & Γ' ΕΠΣΗ (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πόρος φιλοξενήθηκε το Σάββατο στη Νέα Αλικαρνασσό και νίκησε με 0-2 τους Νέους Ηροδότου, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά του Δημήτρη Ζαφείρη, σε ένα γνώριμο για εκείνον γήπεδο, αφού προέρχεται από την οικογένεια του Ηροδότου.

Η ομάδα του Νίκου Παγωμένου είχε σημαντικές ευκαιρίες με τον Αλέκο Ζαφείρη στο πρώτο ημίχρονο, με το 0-0 να διατηρείται ως το 64ο λεπτό της αναμέτρησης. Σε εκείνο το σημείο ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Αργύρης άνοιξε το σκορ για τον Πόρο.

Όλα τα λεφτά όμως ήταν το δεύτερο τέρμα της αναμέτρησης. Ο τερματοφύλακας του Πόρου Δημήτρης Ζαφείρης έστησε τη μπάλα για ένα φάουλ έξω από την περιοχή του, εκτέλεσε απευθείας προς την αντίπαλη εστία και αυτή κατέληξε στα δίχτυα των Νέων Ηροδότου, αφήνοντας άφωνους όλους όσους παρακολουθούσαν την αναμέτρηση. Οι συμπαίκτες του έτρεξαν όλοι προς τον 23χρονο τερματοφύλακα, αποθεώνοντάς τον για το απίστευτο τέρμα που σημείωσε και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 0-2 στην αναμέτρηση.

Φινάλε θρίλερ είχε η αναμέτρηση στις Αγ. Παρασκιές ανάμεσα στον ΟΦ Αρκαλοχωρίου και τον Ρούβα, με τον Λευτέρη Ρουσάκη να γυρίζει το παιχνίδι με 2-1 υπέρ της ομάδας του. Με τέρμα του Καρανδινού ο Ρούβας προηγήθηκε 0-1  στο 66ο λεπτό και βρέθηκε αγκαλιά με ένα μεγάλο διπλό, ώστε να κάνει βήμα για τη σωτηρία του. Όμως ο ΟΦΑ είχε τις απαντήσεις στο τέλος, με δύο γκολ του Ρουσάκη στο 89' και στο 90' να φέρνουν τα πάνω-κάτω στην αναμέτρηση.

Σε ένα από τα δυνατά ζευγάρια της Α2 ΕΠΣΗ, η Τριτωνία επικράτησε με 2-1 του Ηρακλή Νιπιδιτού. Ο Μιαούλης άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό για την Τριτωνία. Ο Νταουσιάνης ισοφάρισε 1-1 για τον Ηρακλή και το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 53' ο Γιαννακάκης.

Η ανοδική πορεία του Ασημίου επιβεβαιώθηκε, καθώς νίκησε με 3-0 τη Δόξα Γαλιάς και… χτυπάει την πόρτα της εξάδας. Ο Χατζάκης, ο Χαλκιαδάκης και ο Γιαννουλάκης ήταν οι τρεις σκόρερς του Ασημίου.

Το 4-0 των Νέων Εργοτέλη με τον ΑΟ Καμινίων υπέγραψε την 5η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Αντώνη Φραγκάκη, σκαρφαλώνοντας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το γρήγορο γκολ του Σταματάκη άνοιξε το σκορ στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» ενώ το τρίποντο επισφράγισαν στην επανάληψη ο Μαυράκης και με δύο τέρματα ο Φαζάκης.

Σε ένα ντέρμπι στη μάχη των τελευταίων θέσεων, ο Δωριέας επικράτησε με 2-1 του Ραύκου στο γήπεδο του Καστελίου και τον προσπέρασε στη βαθμολογία. Ο Κώστας Φρονιμάκης άνοιξε το σκορ, ο Σερπετζόγλου ισοφάρισε για τον Ραύκο και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 85' με αυτογκόλ του Λεβεντάκη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (17η)

Ν. ΗΡΟΔΟΤΟΥ - ΠΟΡΟΣ      0-2

Ε.Γ.Ο.Η - ΔΙΑΣ      1-2

ΔΩΡΙΕΑΣ - ΡΑΥΚΟΣ      2-1

Ν. ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ      4-0

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      2-4

Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ - ΡΟΥΒΑΣ      2-1

ΤΡΙΤΩΝΙΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ      2-1

ΑΣΗΜΙ - ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      3-0

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

2.Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ      37

3.ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      36

5.ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      28

6.ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ      27

13.ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      14

16.ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ      11      

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (18η)

ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - ΔΩΡΙΕΑΣ      

ΡΑΥΚΟΣ - ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ            

ΔΙΑΣ - ΠΟΡΟΣ                  

Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ - Ο.Φ.Α.            

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΤΡΙΤΩΝΙΑ      

ΡΟΥΒΑΣ - ΑΣΗΜΙ            

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠ. - Ν. ΗΡΟΔΟΤΟΥ      

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ - Ε.Γ.Ο.Η            

Μεγάλη ανατροπή και νίκη από το Διαγόρα

Σε ένα ματς που στράβωσε στα πρώτα λεπτά, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 από τον Εθνικό, ο Διαγόρας έδειξε χαρακτήρα και επικρατώντας με 3-2 απέδειξε γιατί είναι η ομάδα που οδηγεί την κούρσα στην Β1 ΕΠΣΗ.

Με Μαρκουλάκη και Τότο ο Εθνικός πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων αλλά ο Διαγόρας αφού πρώτα μείωσε με τον Γεωργαλή, στη συνέχεια ισοφάρισε με τον Τουφεξή και πήρε τη νίκη χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο παίκτης-προπονητής της ομάδας, Ζαχαρίας Νοικοκυράκης.

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ακολουθούν οι Γούβες, που επικράτησαν με 3-0 των Νέων Μινωικής. Ο Νεραντζάκης άνοιξε το σκορ και στη συνέχεια με δύο γκολ ο Κορνηλάκης επισφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Η Γαρίπα ξέφυγε περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις, επικρατώντας με 1-2 της Ομόνοιας Καλλιθέας.

Η Ομόνοια προηγήθηκε με τον Μπόρα αλλά η Γαρίπα γύρισε το παιχνίδι με τέρματα των Μωραϊτη και Γεωργιάδη.

Σις μάχες των τελευταίων θέσεων, πολύτιμη νίκη πήρε η Δόξα με 3-2 επί του Μοχού ενώ η Χαραυγή επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 0-4 τον Πήγασο. Αυτή την αγωνιστική δεν έγινε το παιχνίδι Ποσειδώνας-Ερμής Ατσαλένιου στο γήπεδο των Ελπίδων, καθώς οι καιρικές συνθήκες και ο δυνατός άνεμος ήταν επικίνδυνα για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

B1 ΕΠΣΗ (15η)

Τα αποτελέσματα

ΚΑΝΑΡΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - ΒΟΝΗ      1-1

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΕΡΜΗΣ ΑΤΣ.      αναβλ.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛ. - ΓΑΡΙΠΑ      1-2

ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΜΟΧΟΣ      3-2

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ      3-2

ΠΗΓΑΣΟΣ - ΧΑΡΑΥΓΗ      0-4

ΓΟΥΒΩΝ ΠΑΟ - ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ      3-0

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

2.ΓΟΥΒΩΝ ΠΑΟ      35

5.ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ      23

6.ΚΑΝΑΡΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      23

9.ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ      17

11.ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      14

14.ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ      9

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (16η)

ΒΟΝΗ - ΓΑΡΙΠΑ                  

ΜΟΧΟΣ - ΚΑΝΑΡΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      

ΧΑΡΑΥΓΗ - ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      

ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ      

ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛ. - ΟΜΟΝΟΙΑ       

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ      

ΠΗΓΑΣΟΣ - ΓΟΥΒΩΝ ΠΑΟ      

Γκολ και θέαμα από τους πρωτοπόρους

Με… πεντάρες και τεσσάρες συνέχισαν τη νικηφόρα πορεία τους οι πρωτοπόροι της Β2 ΕΠΣΗ και δεν άλλαξε η κατάσταση στις πρώτες θέσεις. Η Δαμάστα νίκησε 5-0 την Παλιανή 2008, με τον Ντίνο να βάζει δύο γκολ και τους Ζαχαριουδάκη, Δαργαντή και Σερλιδάκη από ένα. Ο Μαραθώνας είχε δύσκολη έξοδο στο Μεταξοχώρι αλλά έφυγε σχετικά εύκολα με τους τρεις βαθμούς κερδίζοντας 1-4. Οι Ρουμπάκης, Αρβανίτης, Μάκα και Βαθιανάκης σκόραραν για την ομάδα των Καλεσών και για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Αρβανίτης. Με το ίδιο σκορ πέρασαν από την έδρα της Πυργιώτισσας οι Νέοι Αλμυρού.

Για την ομάδα του Γαζίου τα τέσσερα γκολ έβαλαν οι Ζερβός, Δραμουντάνης, Βιστάκης, Σταματάκης και για την Πυργιώτισσα σκόραρε ο Κιόσια. Πολύτιμη νίκη πήρε στο ΒΑΚ ο ΟΦΗ '94 απέναντι στη Ρόκα με 1-0, με το μοναδικό γκολ να έρχεται πολύ νωρίς. Μόλις στο 2ο λεπτό από ενέργεια του Κουτεντάκη, ο Κλώντζας πετάχτηκε πρώτος στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα της φιλοξενούμενης ομάδας. Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Θέρισος κερδίζοντας 1-2 τα Δειλινά στη Βαγιά. Ο Καραγιωργάκης και ο Σαλιάι έβαλαν τα γκολ της Θερίσου και για τα Δειλινά σκόραρε ο Ροβιθάκης. Ο Ολυμπιακός Μαλεβιζίου μετά τη βαριά ήττα από τις Ασίτες, απάντησε με... ανάλογο σκορ, επικρατώντας με 2-7 του Αγ. Δημητρίου!

B2 ΕΠΣΗ (15η)

Τα αποτελέσματα

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ      2-7

ΔΑΜΑΣΤΑ - ΠΑΛΙΑΝΗ 2008      5-0

ΔΕΙΛΙΝΩΝ ΠΑΟ - ΘΕΡΙΣΟΣ 1978      1-2

Ο.Φ.Η. 94 - ΡΟΚΑ      1-0

ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ      1-4

ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ - ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ      1-4

Ρεπό: ΑΣΙΤΕΣ

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

3.ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ      32

5.ΔΕΙΛΙΝΩΝ ΠΑΟ      22

6.ΠΑΛΙΑΝΗ 2008      20

7.Ο.Φ.Η. 94      19

9.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΛ.      15

12.ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      6

13.ΘΕΡΙΣΟΣ 1978      5

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (16η)

ΘΕΡΙΣΟΣ 1978 - ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ      

ΠΑΛΙΑΝΗ 2008 - ΑΣΙΤΕΣ            

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ      

Ο.Φ.Η. 94 - ΔΑΜΑΣΤΑ            

ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ      

ΡΟΚΑ - ΔΕΙΛΙΝΩΝ ΠΑΟ            

Ρεπό: ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Μεγάλο διπλό για το Ίνι στο Ασήμι

Το Ίνι νίκησε στο Ασήμι με 2-4 την Αναγέννηση Μεσαράς και βρίσκεται στην κορυφή με +4 βαθμούς από τον ΟΦΑΜ, που έφερε ισοπαλία με 3-3 απέναντι στα Πηγαϊδάκια. Στην αναμέτρηση που έγινε στο Ασήμι, το Ίνι σκόραρε με τους Μανδελένη, Βογιατζάκη, Κετέογλου και Κουκάκη (αυτ.) ενώ για την Αναγέννηση σκόραραν οι Χατζηπαυλίδης και Τσιρίνης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (14η)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣ. - ΙΝΙ      2-4

ΧΕΙΜΑΡΟΣ - ΚΟΥΝΑΒΟΙ      3-0

Π.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΚΟΡΑΚΑΣ      4-3

ΓΩΝΙΕΣ - ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ       0-5

ΟΦΑΜ - ΠΗΓΑΪΔΑΚΙΑ            3-3

ΔΑΦΝΕΣ - ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ      2-1

ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ - ΠΑΤΟΥΧΑΣ      1-4

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

3.Π.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      26

9.ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ Α.Σ.Η.      20

11.ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ      13

12.ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ      5

13.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ      4

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (15η)

ΧΕΙΜΑΡΟΣ - ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ.      

ΠΗΓΑΪΔΑΚΙΑ - ΓΩΝΙΕΣ            

ΚΟΡΑΚΑΣ - ΔΑΦΝΕΣ            

ΚΟΥΝΑΒΟΙ - ΟΦΑΜ            

ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ       

ΙΝΙ - ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ            

ΠΑΤΟΥΧΑΣ - Π.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News