Ο έξαλλος ΠΑΟΚ και η αμετάβλητη κορυφή στην Α1 ΕΠΣΗ (video)

Ποδόσφαιρο
Ο έξαλλος ΠΑΟΚ και η αμετάβλητη κορυφή στην Α1 ΕΠΣΗ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αναμέτρηση Λίντο-ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου στο Ατσαλένιο προκάλεσε πολλές συζητήσεις. Στο αγωνιστικό μέρος το Λίντο πήρε τεράστια νίκη με 1-0 αλλά εξωαγωνιστικά έγιναν πολλά που έχουν προκαλέσει αναβρασμό στον Κρουσώνα και φτάνουν μέχρι και σε απειλή αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα!

Ο ΠΑΟΚ είχε σημαντικές φάσεις να προηγηθεί με Παπαδάκη και Στρατηγάκη, με τον τερματοφύλακα Σηφάκη να κατεβάζει τα ρολά. Μεγάλα παράπονα ξεσήκωσε η φάση στο 65' με τον Σούρσο να σκοράρει με κεφαλιά αλλά το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Και φτάσαμε στο 87' όταν το Λίντο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Χριστοφή, με τον ΠΑΟΚ να διαμαρτύρεται για επιθετικό φάουλ στον Λουτριώτη.

Ο Χριστοφής ευστόχησε στο πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής κ. Πολυχρονάκης και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Μετά το παιχνίδι υπήρξε μεγάλη ένταση και το φύλλο αγώνα είναι επιβαρυντικό για τον ΠΑΟΚ ενώ ο πρόεδρος κ. Μπουμάκης έκανε σκληρές δηλώσεις κατά πάντων. Το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ συνεδρίασε εκτάκτως μετά το παιχνίδι και αποφασίστηκε η ομάδα να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, κάτι που θα συζητηθεί και θα παρθεί οριστική απόφαση στην Γενική Συνέλευση του σωματείου την επόμενη Τετάρτη!

Ο ΠΑΟΚ αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Έπειτα από έκτακτο Δ.Σ. που έγινε απόψε, αποφασίστηκε η αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα, μέχρι την προσεχή Τετάρτη και ώρα 19:00 που θα γίνει στο χωριό Γενική Συνέλευση για να παρθεί οριστική απόφαση από τα μέλη της ομάδας και τους κατοίκους του Κρουσώνα».

ΑΕΚ-ΜΙΝΩΙΚΗ 1-0

Με τον Μιχάλη Δεληγιάννη στον πάγκο για πρώτη φορά η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 της Μινωικής στον Καρτερό και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ οι ηττημένοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία του κ. Κουράκη και των βοηθών του. Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις για τις δύο ομάδες, με τον Ντελία στο 70' να σκοράρει απέναντι στην παλιά του ομάδα και να χαρίζει τη νίκη στην ΑΕΚ. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο αντίπαλοι με Ντελία και Βαρδονικολάκη.

Α.Ε. ΚΑΤΣΑΜΠΑ: Μαστορίδης, Ανδρεαδάκης, Σταυράκης, Τσίχλας, Ευαγγελόπουλος, Καραφωτιάς Απ.(95' Καζάκος), Καραφωτιάς Δημ., Ζηρδέλης (89' Φραγκιαδάκης), Κοκκινάκης (82' Ποντίκαλης), Καουκάκης, Ντελία

ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Βαρδονικολάκης Π., Μητρόπουλος, Αποστολάκης Γ., Καραντινάκης, Ψαρράς (56' Χατζηδημητρίου), Ρουμελιώτης, Ταβλαδωράκης, Καστελλιανάκης (75' Αποστολάκης Θ.), Δρακούλης, Ανδρεαδάκης (72' Λέσι)

Ακάθεκτοι οι πρωτοπόροι

Με νίκες συνέχισαν στην Α1 ΕΠΣΗ οι πρωτοπόροι, με τον Γιούχτα να έχει πάντα τον πρώτο λόγο με το +5 στην κορυφή και τον ΠΑΝΟΜ να ακολουθεί. Ο Γιούχτας επικράτησε με το εμφατικό 1-5 στο Ζαρό, σε μία έδρα όπου οι Μαλιώτες πρόσφατα είχαν ηττηθεί, ενώ ο ΠΑΝΟΜ νίκησε με 3-1 τον ΑΟ Τυμπακίου.

ΖΑΡΟΣ-ΓΙΟΥΧΤΑΣ 1-5

ΟΓιούχτας έδειξε αποφασιστικότητα απέναντι σε μια ομάδα που είναι πάντα δυνατή στην έδρα της. Μάλιστα, με τον Άγγελο Καστελλιανάκη σε μεγάλη μέρα, το σκορ πήρε διαστάσεις (1-5). Ο «Καστέλλος» σημείωσε χατ-τρικ και έτσι είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 17 τέρματα ενώ τα άλλα δύο γκολ του Γιούχτα σημειώθηκαν από Ζανελάρη και Ανωγειανάκη. Ο Λογοθέτης από την πλευρά του Ζαρού είχε μειώσει προσωρινά σε 1-2.

ΖΑΡΟΣ: Μήτρου, Κοζυράκης (48' Κλαπάκης), Πολυμερίδης Ι., Γενιτσαρίδης, Λογοθέτης, Φραγκιαδουλάκης, Λιοδάκης (75' Παραθύρας), Πουλάκης (70' Χελά), Μεταξάκης Αντ., Μεταξάκης Ν. (10'  λ.τρ. Ρομπάκης), Νταβιγλάκης

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Δημαράκης, Κασσωτάκης, Νικηφόρος, Μανουσάκης, Κεφαλούκος, Μαρκάκης (80' Βαρδής), Καστελλιανάκης (80' Σφυρογιαννάκης), Μαυρομάτης (76' Τζουβάρας), Ζανελάρης, Ανωγειανάκης, Νοκάι (60' Σεληνιωτάκης).

ΠΑΝΟΜ-ΑΟΤ 3-1

Στα Μάλια, οι γηπεδούχοι καθάρισαν νωρίς το παιχνίδι, έχοντας στον πάγκο το νέο τους προπονητή Γιώργο Πατελή. Ο Μυλωνάς σκόραρε στο 15' και με ωραίο γκολ στο 17' ο Μανιαδής έκανε το 2-0. Στο 30' το σκορ ήταν ήδη 3-0 με τον Μυλωνά να χρίζεται σκόρερ για δεύτερη φορά ενώ λίγο αργότερα μείωσε ο Αναγνωστάκης για τον ΑΟΤ. Στο β' ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, με το 3-1 να διατηρείται ως το φινάλε.

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Λαδιανός, Διαμαντάκης (46' Σωμαράκης), Κολλιακουδάκης (73' Κατσούλης), Αραβιάκης, Μαυρίδης, Μυλωνάς, Συσκάκης, Μανιαδής (80' Νίκολι), Φουκαράκης (90' Φανουράκης)

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ: Σπανός, Χαλκιαδάκης (46' Γιαννακάκης), Τριάντης, Χριστοδουλάκης Γ., Σκουτέλης (68' Κοροένε), Κουρουθιανάκης, Φλόρενς, Αναγνωστάκης, Μαρακομιχελάκης (86' Χριστοδουλάκης Ι.), Κουτεντάκης (60' Πολυχρονάκης)

ΤΥΛΙΣΟΣ-ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ 2-3

Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται ο Ανθεστίων, φεύγοντας με το διπλό με 2-3 από την Τύλισο και πανηγυρίζοντας την 5η σερί νίκη. Στο 24' ο Μεμοτσέλα έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ. Με δύο γκολ στο β' ημίχρονο από τους Τριανταφυλλάκη και Μανιούδη η Τύλισος προηγήθηκε 2-1 αλλά στο τελευταίο 10λεπτο η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη γύρισε το ματς σε 2-3 με γκολ των Τσομπανάκη και Μεμοτσέλα.

ΕΛΠΙΔΕΣ-ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ 0-3

Άλλη μια νίκη που της δίνει βαθμολογική ανάσα πήρε η Χερσόνησος, καθώς μετά την ΑΕΚ επικράτησε και των Ελπίδων. Παρά το δυνατό αέρα στο γήπεδο του ΕΓΟΗ, οι «κόκκινοι» βρήκαν το δρόμο προς τη νίκη, με τον Πρικάκη στο 20' να ανοίγει το σκορ και τον Χιλά στο 71' να διπλασιάζει τα γκολ της ομάδας του. Ο Καλομοίρης διαμόρφωσε στο 80' το 1-3. Για τις Ελπίδες αποβλήθηκε στο 55' ο Χρήστος Νικολάου.

ΦΑΙΣΤΟΣ-ΓΟΡΤΥΣ 1-1

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μεσαρίτικο ντέρμπι στους Βώρρους, με τα γκολ να σημειώνονται στο β' ημίχρονο. Με τέρμα του Κεφάκη στο 57' η Γόρτυς προηγήθηκε 0-1 όμως δύο λεπτά αργότερα ο Ντισπυράκης έφερε το ματς εκ νέου στα ίσια. Εκτός από τα δύο γκολ είχαμε ένα δοκάρι στο 15' για την Γόρτυνα με τον Νικηταρά.

ΑΛΜΥΡΟΣ-ΜΟΙΡΕΣ 1-1

Με εντάσεις και εκατέρωθεν παράπονα για τη διαιτησία ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1 η αναμέτρηση στο Γάζι ανάμεσα στον Αλμυρό και τις Μοίρες. Ο Αλμυρός προηγήθηκε στο 43ο λεπτό, σε μία φάση όπου οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ότι ο Ανδρέας Στρατήγης χρησιμοποίησε το χέρι του, ενώ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ποτηράκης ισοφάρισε, με τα παράπονα να μεταφέρονται στη πλευρά των γηπεδούχων…

ΡΩΜΑΝΟΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1-1

Στο γήπεδο του Πανεπιστημίου, λόγω τιμωρίας της έδρας της Ελιάς, ο Ρωμανός φιλοξένησε τον Κεραυνό, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό καθώς μοιράστηκαν τα γκολ και τα ημίχρονα. Στο α' ημίχρονο ο Κεραυνός ήταν ανώτερος και σκόραρε στο 17' με τον Κουκάκη για να απαντήσει ο Ρωμανός με τον Χρηστάκη στο 65', έχοντας ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του στην επανάληψη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (18η)

ΛΙΝΤΟ - Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ      1-0

Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ - ΜΙΝΩΙΚΗ      1-0

ΤΥΛΙΣΟΣ - ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ      2-3

ΖΑΡΟΣ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ      1-5

ΦΑΙΣΤΟΣ - ΓΟΡΤΥΣ      1-1

ΑΛΜΥΡΟΣ - ΜΟΙΡΕΣ      1-1

ΡΩΜΑΝΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ      1-1

ΠΑΝΟΜ - Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ      3-1

ΕΛΠΙΔΕΣ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ      0-3

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (19η)

ΛΙΝΤΟ - Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ            

Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ - ΤΥΛΙΣΟΣ      

ΜΙΝΩΙΚΗ - ΕΛΠΙΔΕΣ            

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ - ΖΑΡΟΣ            

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΦΑΙΣΤΟΣ      

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΑΛΜΥΡΟΣ            

ΓΟΡΤΥΣ - ΡΩΜΑΝΟΣ            

ΜΟΙΡΕΣ - ΠΑΝΟΜ            

Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ      

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News