Σε απόσταση αναπνοής ο ΟΦΗ από την κορυφή

Ποδόσφαιρο
Σε απόσταση αναπνοής ο ΟΦΗ από την κορυφή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 15η αγωνιστική της Football League έφερε χαμόγελα στις τάξεις του ΟΦΗ, παρόλο που η ομάδα του Ηρακλείου δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις. Έχοντας ήδη στο... τσεπάκι τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα, τα ευχάριστα νέα ήρθαν από την Πάτρα.

Εκεί, η Παναχαϊκή είχε νέο στραβοπάτημα, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό και έτσι ο ΟΦΗ είναι πλέον στο -1 από τη δεύτερη προνομιούχο θέση.

Πριν ακόμη ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου είναι σε απόσταση... βολής και η αισιοδοξία για τη συνέχεια είναι διάχυτη. Η αλλαγή κλίματος στο εσωτερικό της ομάδας, αλλά και η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού είναι δύο καθοριστικοί παράγοντες για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έρχονται.

Τεχνική ηγεσία και παίκτες παρακολούθησαν χωρίς άγχος τα παιχνίδια του σαββατοκύριακου, με τον έμπειρο προπονητή να αξιολογεί τα δεδομένα που προέκυψαν από τα αποτελέσματα.

Ζητούμενο για τον ΟΦΗ, όπως έχουν τονίσει κατ' επανάληψη οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, είναι να διατηρήσει τη δική του ισορροπία. Από τη μια να διαχειριστεί σωστά όλες τις καταστάσεις που μπορεί να βρει μπροστά του, κι από την άλλη να συνεχίσει με διάρκεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι κινήσεις που έγιναν στο μεταγραφικό "παζάρι" του Ιανουαρίου πρόσθεσαν ποιότητα και βάθος στο ρόστερ, καθώς η Football League είναι ένα πρωτάθλημα με... φθορά (κάρτες κ.τ.λ.).

Η προσοχή όλων είναι πλέον στραμμένη στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τη Βέροια εντός έδρας. Μάλιστα, είναι πιθανό η αναμέτρηση αυτή από Κυριακή να πάει Σάββατο, αφού έχει γίνει σχετικό αίτημα.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις, καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος τούς έδωσε ρεπό χθες Κυριακή και σήμερα Δευτέρα, προκειμένου να πάρουν... ανάσες. Άλλωστε, προέρχονται από μια περίοδο που είχε ιδιαίτερη επιβάρυνση με συνεχόμενα παιχνίδια. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει ξανά εκτίμηση για την κατάσταση των παικτών που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς, ενώ στην ομάδα του Ηρακλείου περιμένουν και τα απαραίτητα έγγραφα από την Ινδονησία, για να εκδοθεί το δελτίο του Ζοσέ Κοέλιο. Τέλος, ποινή μίας αγωνιστικής εξέτισαν οι Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μάνος, Παπαστεριανός και Βουό, καθώς είχαν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Τέλος, στο Παγκρήτιο Στάδιο βρέθηκε χθες ο Νίκος Παπαδόπουλος, όπου παρακολούθησε το παιχνίδι Εργοτέλης-Αναγέννηση Καρδίτσας μαζί με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Φανούρη Βατσινά και τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Γιώργο Αλετρά.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News