Υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο ο Νοικοκυράκης στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο ο Νοικοκυράκης στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης θα γίνει τις επόμενες ημέρες ο μικρότερος σε ηλικία επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, στο ρόστερ της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος επιθετικός της ομάδας Κ19 είναι η επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου, που έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της ομάδας να προχωρήσει η σχετική διαδικασία. Μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, ο 45χρονος προπονητής είχε αναφερθεί σ' αυτό το θέμα, επισημαίνοντας (χωρίς να κατονομάσει) ότι, εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών, θα γίνει επαγγελματίας ένας παίκτης από τα... σπλάχνα της ομάδας.

Αυτός λοιπόν είναι ο Νοικοκυράκης και θα κληθεί να υπογράψει το πρώτο συμβόλαιο της καριέρας του, συμμετέχοντας και σε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Βέβαια, θα αγωνίζεται στα παιχνίδια της Κ19, όπως συμβαίνει και με τους άλλους νεαρούς επαγγελματίες (Παναγιώτου, Πλευράκη και Κοντογιάννη). Ο Παπαδόπουλος έχει παρακολουθήσει όλα τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της ομάδα Κ19, ενώ έχει "τσεκάρει" κι άλλες φορές το νεαρό παίκτη, που αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News