Ζυμώσεις ενόψει της συνέλευσης στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ζυμώσεις ενόψει της συνέλευσης στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα είναι σημαντική και για την έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε αναμένεται να γίνουν κάποιες συσκέψεις των μετόχων, προκειμένου να αναλυθούν τα δεδομένα και να ληφθούν αποφάσεις για την επόμενη μέρα σε διοικητικό επίπεδο.

Άλλωστε, βασικό θέμα στην επικείμενη γ.σ. είναι οι εκλογές, για την ανάδειξη διοίκησης. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν ορισμένα ενδεχόμενα που διερευνώνται φυσικά και μέσα από το νομικό πλαίσιο. Όσο για την προοπτική προτάσεων από παράγοντες που αυτή τη στιγμή δεν είναι στη μετοχική σύνθεση, στην ομάδα του Ηρακλείου είναι στην αναμονή και ανοιχτοί για συζήτηση πριν τη μέρα τη συνέλευσης.

Την ίδια ώρα πάντως, η Διοικούσα Επιτροπή είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους μετόχους για όλα τα τρέχοντα θέματα. Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα θα γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις, ώστε το ποδοσφαιρικό τμήμα να λειτουργεί με απόλυτη ηρεμία. Άλλωστε, η δραστηριοποίηση των μετόχων και όσα ακολούθησαν είχε αυτό το στόχο, την επιστροφή στην κανονικότητα και τη συνέχεια της "μάχης" για την άνοδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News