Άρχισε ο "πόλεμος" στα υψώματα της Football League!

Ποδόσφαιρο
Άρχισε ο "πόλεμος" στα υψώματα της Football League!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νάτους, την είδαν ζόρικα κι άρχισαν να αντιγράφουν επικοινωνιακές μεθόδους των «μεγάλων». Τουλάχιστον ας έβαζαν διευθυντές επικοινωνίας να ταιριάξουν γάντι…

Η αγωνιστική αυτή της Football League, ήταν δύσκολη για τους δυο πρωτοπόρους, που είχαν στις έδρες τους, βατούς αντιπάλους. Ο μεν Άρης, πέτυχε με γκολ του Δεληζήση στο 73΄να κάμψει την αντίσταση της Σπάρτης, η δε Παναχαϊκή, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από το γκολ του Ενόμο στο 33΄, πέτυχε να ισοφαρίσει στο 66' (Μωραϊτης) και παρ' ότι χρειάστηκαν... 97 λεπτά παιγνιδιού, έμεινε με απώλεια δύο βαθμών για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Βλέποντας τον ΟΦΗ να έχε αναπτύξει μια αδιαμφισβήτητη δυναμική στο μέσα κι έξω του, και να πλησιάζει ξεκούραστα την Πατρινή ομάδα στον έναν βαθμό, άρχισαν να βαράνε τα όργανα!

Από την Πάτρα ο Κώστας Κατσουράνης, θεωρώντας προφανώς νορμάλ τις χρήσεις «μετροπόντικα» με ειδικούς χειριστές, άρχισε τις ιατρικές θεωρίες περί «χειρουργείου», αφήνοντας στο twitter να εννοείται ότι υπήρχε δάκτυλος πίσω από τη διαιτησία της ομάδας του με τον Πανσερραϊκό:

«Χειρουργείο με ιδιοφυή χειρουργό στην Πάτρα. Μπράβο στην ομάδα μας συνεχίζουμε! Το περιμέναμε δυστυχώς! Εύχομαι να το δουν και να πάει στο καλό!» (Όταν χάνουν οι άλλοι είναι όλα καλά!)

Στο ίδιο τέμπο και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, έριξε «αλλού» τις αιτίες για το νέο έδαφος που έχασε η ομάδα του: «Αν θέλουμε να δούμε κάτι καλό στην Ελλάδα, πρέπει να συμμετέχουν οι διαιτητές, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές. Αν βλέπουμε πράγματα που δεν μας αρέσουν, ίσως είναι αυτό που μας αξίζει στο ποδόσφαιρο μας. Η Παναχαϊκή έχει παίξει σε όλα τα γήπεδα για να κερδίζει, χωρίς πράγματα και ενέργειες που υποτιμούν το ποδόσφαιρο».

Ο προπονητής του Άρη Δημήτρης Σπανός το πήγε παρακάτω: «Νομίζω ότι θα δούμε χειρότερα. Είμαι σίγουρος, αν όμως μπούμε σε αυτή τη διαδικασία θα έρθουμε τρίτοι. Όμως εμείς θα έρθουμε πρώτοι με όποιον αντίπαλο, ότι και να γίνει. H δική μου δουλειά είναι να κρατήσω ήρεμη την ομάδα. Υπάρχουν υπεύθυνοι, που είναι εξαιρετικοί σε αυτό το κομμάτι και θα μεταφέρουν στις αρμόδιες αρχές, αυτό που πρέπει να γίνει». (Ξέρει, ξέρει…)

Δηλαδή ποιος είχε κίνητρο να κάνει τα τοξικά που υπονόησαν; Αυτός που τους καταδιώκει στη βαθμολογία, ή κάποιος από την κάτω ζώνη του πίνακα;

Οι αιχμές τους έχουν αποδέκτες πάντως και φανερώνουν ένα πράγμα:

Ο πόλεμος στα υψώματα της Football League, μόλις άρχισε και αναμένεται να είναι σφοδρός σε όλα τα επίπεδα ορατά και αόρατα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News