Πετράκης: Σαν να παίζαμε εκτός έδρας

Ποδόσφαιρο
Πετράκης: Σαν να παίζαμε εκτός έδρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επηρεασμένη από την ηχηρή παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ , ήταν σήμερα η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Γιάννης Πετράκης αφού όπως παραδέχθηκε ήταν σαν να έπαιζαν… εκτός έδρας!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ:

"Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Ήμασταν επηρεασμένοι από την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Ήταν σαν να παίζαμε εκτός έδρας, κάτι που ήταν πρωτόγνωρο για εμάς. Δεχθήκαμε πολύ νωρίς το πρώτο γκολ και αυτό έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο. Αλλάξαμε σχηματισμό, αλλά ο ΠΑΟΚ σε ανοιχτό γήπεδο μπορεί να σε σκοτώσει, όπως το έδειξε κιόλας.

 Όταν δεχθήκαμε το τρίτο γκολ μας στέρησε να κάνουμε σκέψεις για την ανατροπή. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη εικόνα, αλλά δεν έφτανε αυτό. Οι συγκυρίες έπαιξαν τον ρόλο τους σε όλα, αλλά και η ποιότητα του ΠΑΟΚ έκανε σε κάποιες στιγμές τη διαφορά. "

Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα από τα λεγόμενα όλης της εβδομάδας: "Όχι, η ομάδα είναι έξω από αυτά και δεν επηρεάζεται. Όσα χρόνια είμαι εδώ δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει ψυχολογία. "

Για το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ: "Είτε εκεί είτε μετά θα είχαμε πρόβλημα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για εμάς. Ο ΠΑΟΚ ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι και ο κόσμος του έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτό που έγινε."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News