default-image

Τι Μέσι, τι Σκόκο... (vid)

Αθλητισμός
Τι Μέσι, τι Σκόκο... (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νάτσο Σκόκο καθάρισε για την Ρίβερ Πλέιτ απέναντι στην Ολίμπο, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του, με το δεύτερο να είναι "καρμπόν" με ένα παρόμοιο του Λιονέλ Μέσι.

Ο «υδραυλικός» άδειασε όλη την άμυνα της Ολίμπο,  περνώντας σα σταματημένους τέσσερις παίκτες και τον τερματοφύλακα, για να σκοράρει προ κενής εστίας ένα υπέροχο γκολ, θυμίζοντας τον Λιονέλ Μέσι.

«Είναι ο Σκόκο, είναι ο Σκόκο! Tι γκολ, τι γκολ, τι γκολάρα της Ρίβερ. Τι γκολάρα πέτυχε ο Σκόκο! Είναι τρομερός, κύριοι! Τους πέρασε όλους, δεν τον σταμάτησε κανείς, όπως ο Μέσι. Απίστευτο, έβαλε δύο γκολ σε τριάντα λεπτά. Για όνομα του Θεού, τι έκανε ο Σκόκο» αναφωνεί... εκστασιασμένος ο Αργεντινός σπίκερ και συνεχίζει:

«Δείτε που πήρε τη μπάλα και πως πατάει, πως περνά από την εξωτερική, μετά περνά άλλους δύο από μέσα, τι ντρίμπλα και του μένει άλλος ένας, ο τερματοφύλακας και στη συνέχεια στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτή είναι η κλάση, η ηρεμία, το τεράστιο ταλέντο του κυρίαρχου του αγώνα, του Ιγνάσιο Σκόκο, ο οποίος χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια. Αξίζει την αποθέωση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News