Eπιστρέφει στην δράση η Γ' Εθνική

Ποδόσφαιρο
Eπιστρέφει στην δράση η Γ' Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με σημαντικές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις επιστρέφει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, έπειτα από τη διακοπή, με τα φώτα να πέφτουν στο Περιστέρι και στο Ατσαλένιο.

Ο πρωτοπόρος Ηρόδοτος, ταξιδεύει στην Αθήνα, όπου στο γήπεδο του Ηφαίστου Περιστερίου θα αντιμετωπίσει τον Άγιο Ιερόθεο, με τους «κυανόλευκους» να θέλουν τη νίκη προκειμένου, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό του Αιγάλεω να βρεθούν μόνοι πρώτοι, αυξάνοντας τη διαφορά.

 

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μιχάλη Φραγκουλάκη, ωστόσο επιστρέφει στην αποστολή και ενδεχομένως στο βασικό σχήμα ο Βαγγέλης Μωραΐτης.

Την ίδια στιγμή ο ΠΟΑ υποδέχεται την Κηφισιά στο Ατσαλένιο με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα για τον Μανώλη Σουτζή, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Γιώργο Λυδάκη.

Στο κρητικό ντέρμπι της αγωνιστικής, ΟΦΙ και Παλαιόχωρα θα αναμετρηθούν στο «Βουζουνεράκειο» με τους γηπεδούχους να θέλουν να υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και τους φιλοξενούμενους να απομακρυνθούν κι άλλο από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Η ενισχυμένη τη μεταγραφική περίοδο, ΑΕ Μυλοποτάμου, θα φιλοξενήσει την Κηφισιά στα Λιβάδια με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ενώ ο Ερμής Ζωνιανών αντιμετωπίζει στου Ζωγράφου τον Ηλυσιακό, σε ένα παιχνίδι «τελικό» για το συγκρότημα του Δημήτρη Βολονάκη.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

 

Σήμερα (15:00)

 

*Άγιος Ιερόθεος-Ηρόδοτος (γηπ. Ηφαίστου): Μανούχος, Λυκομήτρος, Λέκκας (Αργολίδας), παρ: Τριανταφυλλίδης (Δυτ. Αττικής)

 

*ΑΕ Μυλοποτάμου-Φωστήρας (γηπ. Λιβαδίων): Σωτηριάδης, Πάγκαλος, Καφεσάκης (Λασιθίου), παρ: Δοκιμάκης (Χανίων)

 

*ΠΟΑ-Κηφισιά (γηπ. ΠΟΑ): Βλάχος (Ανατ. Αττικής), Αναστασάκης, Κομισοπούλου (Χανίων), παρ: Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου)

 

*Ηλυσιακός-Ερμής Ζωνιανών (γηπ. Ζωγράφου): Ατσίκνουδας (Δωδεκανήσου), Μάναλης, Γκοντά (Ανατ. Αττικής), παρ: Αδάμ (Εύβοιας)

 

*ΟΦ Ιεράπετρας-Παλαιόχωρα (γηπ. Βουζουνεράκειο): Πατεμτζής, Σφακιανάκης Δ., Ελευθεράκης (Ηρακλείου), παρ: Βαμβακίδης (Ρεθύμνου).

 

Ρεπό: Αιγάλεω

 

Ηρόδοτος         25

Αιγάλεω           25

ΠΟΑ                  17

ΟΦΙ                   17

Ηλυσιακός       17

Παλαιόχωρα   16

Άγιος Ιερόθεος 14

Κηφισιά           11

Φωστήρας      10

Ερμής Ζωνιανών 10

ΑΕ Μυλοποτάμου 8

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News