Μεγάλη νίκη του Ν.Ο. Χανίων επί της Χίου, ήττα για τον ΟΦΗ

Σπορ
Μεγάλη νίκη του Ν.Ο. Χανίων επί της Χίου, ήττα για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ανοδική του πορεία πιστοποίησε και σήμερα ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στο πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών καθώς νίκησε με 10-9 το Ναυτικό Όμιλο Χίου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Η προσθήκη των Αβέρκα και Νάστραν στο ρόστερ έχει δώσει άλλη δυναμική στη χανιώτικη ομάδα, η οποία δείχνει ικανή να φτάσει στην παραμονή.

Στο σημερινό παιχνίδι, οι Χανιώτες μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν με 2-0, όμως οι Χιώτες αντέδρασαν και πήραν τα ηνία με 2-3 και 3-4.

Ο Ν.Ο. Χανίων κατάφερε να ξαναπάρει τα ηνία με 5-4, ενώ βρέθηκε να προηγείται και με δύο γκολ διαφορά (9-7) στη λήξη του 3ου οκταλέπτου.

Οι Χιώτες μείωσαν δύο φορές στο γκολ (9-8 και 10-9), όμως δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι καλό από το ματς στα Χανιά και διαμαρτύρονται για τη διαιτησία καθώς στο διάστημα αυτό αποβλήθηκαν με κόκκινες κάρτες για διαμαρτυρία οι Αϊβαλιώτης, Καζάζης και Καρακάσης.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 6-3, 1-2.

ΝΟ Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος, Πολύζος, Νάστραν 1, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης 1, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολυγεώργης, Αβέρκα 4, Παπαμανωλιουδάκης.

ΝΟ Χίου (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ 4, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός 1, Καρακάσης 2, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος, Παπούκας 1, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Καζάζης.

Νέα βαριά ήττα του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να κοντράρει τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-17 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση καθώς η Βουλιαγμένη άργησε να φτάσει στο κολυμβητήριο. Αιτία αποτέλεσε το γεγονός ότι η πτήση που μετέφερε την αθηναϊκή ομάδα στην Κρήτη αντί για το Ηράκλειο, προσγειώθηκε στα Χανιά λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων που έπνεαν.  

Η αποστολή της Βουλιαγμένης μετέβη οδικώς από τα Χανιά στο Ηράκλειο και έφτασε καθυστερημένα στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου.

Όσον αφορά στον αγώνα δε χρήζει κριτικής καθώς παρά την ταλαιπωρία οι παίκτες της Βουλιαγμένης είχαν τον απόλυτο έλεγχο από το ξεκίνημα  ως το φινάλε.

Οκτάλεπτα: 0-4, 2-3, 1-4, 0-6

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 1, Αλάτσης, Τσικβινίτζε, Βασιλάκης, Γεωγόπουλος, Καλής 1, Πίσσας, Κόκκινος, Κλήμος 1, Γιγουρτάκης, Σπυριδάκης, Καβουσανός, Κλάδος, Βάλσαμος.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Σαρτζετάκης 3, Βάσιτς 4, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης 2, Ποντικέας, Καπότσης 5, Γκιουβέτσης, Σολανάκης 1, Κουρουβάνης Δ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News