default-image

Αποχωρεί από την Α1 ΕΠΣΗ ο ΠΑΟΚ;

Ποδόσφαιρο
Αποχωρεί από την Α1 ΕΠΣΗ ο ΠΑΟΚ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aναβρασμός επικρατεί στον Κρουσώνα μετά τα όσα έγιναν στο σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με το Λίντο στο γήπεδο του ΠΟΑ, εκεί όπου γνώρισε την ήττα με 1-0 έχοντας τρομερά παράπονα από τη διαιτησία!

Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για αρκετές αποφάσεις του Πολυχρονάκη και των βοηθών του, με αποκορύφωμα ένα ακυρωθέν γκολ του Σούρσου αλλά και το πέναλτι από το οποίο προήλθε τα γκολ των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά, υπστηρίζοντας ότι αντί πέναλτι, ήταν επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα.

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση και το φύλλο αγώνα είναι επιβαρυντικό για τον ΠΑΟΚ, αλλά στις τάξεις της ομάδας υπάρχει οργή και αγανάκτηση κατά πάντων.

Το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ συνεδρίασε εκτάκτως μετά το παιχνίδι και αποφασίστηκε η ομάδα να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, κάτι που θα συζητηθεί και θα παρθεί οριστική απόφαση στην Γενική Συνέλευση του σωματείου την επόμενη Τετάρτη!

Ο ΠΑΟΚ αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Έπειτα από έκτακτο Δ.Σ. που έγινε απόψε, αποφασίστηκε η αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα, μέχρι την προσεχή Τετάρτη και ώρα 19:00 που θα γίνει στο χωριό Γενική Συνέλευση για να παρθεί οριστική απόφαση από τα μέλη της ομάδας και τους κατοίκους του Κρουσώνα».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News