Έσπασε το ρόδι η Δόξα Δράμας στη Football League

Ποδόσφαιρο
Έσπασε το ρόδι η Δόξα Δράμας στη Football League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη της νίκη για το 2018 πέτυχε η Δόξα Δράμας η οποία επικράτησε με 2-0 της Βέροιας στην έδρα της, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Football League.

Τέλος στο αρνητικό σερί των οκτώ αγωνιστικών δίχως νίκη έβαλε η Δόξα Δράμας η οποία έφυγε με το τρίποντο από την Ημαθία και την έδρα της Βέροιας. Στα του παιχνιδιού η Δόξα ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από την «Βασίλισσα του Βορρά» και στο 16΄ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο ματς με το σουτ του Νατσιόπουλου από μακρινή απόσταση να αποκρούεται δύσκολα από τον Γιαγκιόζη.

Από το σημείο εκείνο και μετά η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου ήταν αυτή η οποία είχε μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο δεν κατάφερε να την μετουσιώσει σε κάποιο γκολ. Όλα αυτά μέχρι το 37΄ όταν ο Ριζογιάννης με σουτ από μακρινή απόσταση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει με τον τρόπο αυτό το 0-1.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι «μαυραετοί» ενέτειναν την πίεση τους προκειμένου να φτάσουν στο 0-2, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 40΄ το σουτ όμως του Κουσκουνά αποκρούστηκε από τον Γιαγκιόζη με το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται ως έχει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι παίκτες του Απόστολου Τερζή πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση.Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στο 85΄ οι αμυντικοί όμως της Δόξας πρόλαβαν την τελευταία στιγμή τον Βακενβάϊ προκειμένου να γίνει επικίνδυνος για την εστία του Βούρα.

Η απάντηση από πλευράς Δραμινών ήρθε στο 86΄ με το σουτ του Κάσες να περνά δίπλα από το δοκάρι του Γιαγκιόζη. Ότι δεν κατάφερε ο ίδιος σε εκείνο το χρονικό σημείο το πέτυχε ο Κουσκουνάς στο 92΄ με πλασέ διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΒΕΡΟΙΑ (Απ. Τερζής): Γιαγκιόζης, Λαζόπουλος, Καψάλης, Κοζάκης, Μπλέτσας, Ουνγιαλίδης (22' Γιαμόα), Λίταινας (64' Ζυγκερίδης), Δόρης, Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Σουλιώτης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ν. Κωστένογλου): Βούρας, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Όστοϊτς, Μαρκόπουλος, Νατσιόπουλος (73' Ντατίδης), Αρναρέλλης (67' Κάσες), Γουνδουλάκης (79' Βαλλιάνος), Σιώπης, Γκότοβος, Κουσκουνάς.

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News