default-image

Ο Μουρίνιο έθεσε ως στόχο την δεύτερη θέση.

Αθλητισμός
Ο Μουρίνιο έθεσε ως στόχο την δεύτερη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πεποίθησή του ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν χάνει τον τίτλο στην εφετινή Premier League εξέφρασε ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος ξεκαθάρισε ότι στόχος της ομάδας του είναι η 2η θέση.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε ότι ο στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στην Premier League, ενώ υποστήριξε ότι  η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα χάσει το πρωτάθλημα.

Μετά την ήττα από την Τότεναμ, η Γιουνάιτεντ έμεινε 15 βαθμούς πίσω από τη Σίτι και κατά τον Πορτογάλο προπονητή αυτή η διαφορά δεν μπορεί να καλυφθεί στα 13 ματς που απομένουν. "Χρειαζόμαστε βαθμούς για να είμαστε οι καλύτεροι από τους υπόλοιπους" ανέφερε την Παρασκευή (2/2) ενόψει του σαββατιάκου (3/2) αγώνα με τη Χάντερσφιλντ.

"Πρέπει να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε δεύτεροι. Ήμασταν πρώτοι για μερικές εβδομάδες και μετά πάντα δεύτεροι. Δεν θυμάμαι να ήμασταν 4οι, 5οι ή 6οι" συμπλήρωσε ο 55χρονος τεχνικός, ο οποίος παραδέχτηκε για την πρωτοπόρο ομάδα: "Τα καταφέρνουν εξαιρετικά. Δεν αφήνουν τις άλλες ομάδες να τους πλησιάσουν. Η πρώτη θέση έχει κριθεί".

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει 68 βαθμούς έπειτα από 25 ματς, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 53. Λίβερπουλ και Τσέλσι έχουν 50 σε ισάριθμα ματς.

Πηγή: Sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News