Αθλητισμός

Σκληρή ανακοίνωση της ΕΠΟ κατά του Ολυμπιακού

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ μετά τους ισχυρισμούς του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντας προκλητική την επιστολή που υπέγραφε ο Σάββας Θεοδωρίδης, κάνοντας

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ μετά τους ισχυρισμούς του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντας προκλητική την επιστολή που υπέγραφε ο Σάββας Θεοδωρίδης, κάνοντας λόγο για προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και αναπόδεικτες κατηγορίες. Μάλιστα όπως αναφέρεται, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής.   

Αφού αναφέρεται σε προσπάθεια να αποσταθεροποιηθεί κάθε προσπάθεια εξυγίανσης, απειλεί με παραπομπή στα αρμόδια όργανα σε περίπτωση αντίστοιχων τοποθετήσεων.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νωρίς ξεκίνησε το ντέρμπι Ολυμπιακού- ΑΕΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ :

«Η σημερινή προκλητική επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής των θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου και κάθε υγιώς σκεπτόμενου Έλληνα φιλάθλου.

Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, αναπόδεικτες κατηγορίες, ύβρεις και συκοφαντικές αναφορές στοχοποιούν επαγγελματίες, εργαζομένους και οικογενειάρχες και σπιλώνουν σε εθνικό δίκτυο υπολήψεις, με στόχο την κατατρομοκράτηση τους ενόψει ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, που κάποιοι αποφάσισαν να μετατρέψουν σε "ρωμαϊκή αρένα", αποβλέποντας σε μικροπολιτικά οφέλη για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης.

Είναι προφανές δε ότι πλέον μετέρχονται κάθε μεθόδου προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν κάθε διαδικασία εξυγίανσης. Στην προσπάθεια τους αυτή δεν διστάζουν μάλιστα να εξευτελίσουν το ποδόσφαιρο της χώρας μας και σε διεθνές επίπεδο.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν πρόκειται να εμπλακεί σ αυτή την προσχεδιασμένη αθλιότητα!

Εφεξής τον λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα, στα οποία θα παραπεμφθεί όποιος τορπιλίζει το ήπιο κλίμα των αγώνων, δημιουργεί κίνδυνο πρόκλησης κρουσμάτων βίας στα γήπεδα και προκαλεί με τη συμπεριφορά του το δημόσιο αίσθημα και το φίλαθλο πνεύμα»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια