Το «ευχαριστώ» του Δημ. Παπαδόπουλου

Ποδόσφαιρο
Το «ευχαριστώ» του Δημ. Παπαδόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Χανίων σε πρόσφατη εκδήλωσή του βράβευσε τον Δημήτρη Παπαδόπουλου για την προσφορά του στο κρητικό ποδόσφαιρο.

Συγκινημένος από αυτή την τιμή στο πρόσωπό του, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε σε ευχαριστήρια δήλωσή του:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον Παγκρήτιο σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου Χανίων για την τιμή που μου έκανε να με βραβεύσει για την προσφορά μου στο Κρητικό ποδόσφαιρο.

Πραγματικά με συγκίνησε αυτή η βράβευση, ιδιαίτερα γιατί προερχόταν από μια πόλη όπου τα αισθήματα ήταν πάντα «αντίπαλα». Όμως μέσα από την αντιπαλότητα ανεδείχθησαν φιλίες και αμοιβαία συναισθήματα που αντέχουν στον χρόνο.

Ιδιαίτερη τιμή για μένα ήταν ότι, η απονομή του βραβείου έγινε από τον Βαγγέλη Πρόκο, με τον οποίο μας συνδέει μια μακροχρόνια και βαθιά φιλία. Ο Βαγγέλης Πρόκος εκτός από τη μεγάλη προσφορά του στον Α.Ο Χανιά και στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο, εξακολουθεί, με τις γνώσεις και την προσωπικότητα του να βοηθάει προς όλες τις κατευθύνσεις από το πόστο που του έχει ανατεθεί, αυτό του Γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος.

Ευχαριστώ όλους τους φίλους για την υπέροχη βραδιά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News