default-image

Στα άκρα ο Νεϊμάρ με Μπαρτσελόνα!

Ποδόσφαιρο
Στα άκρα ο Νεϊμάρ με Μπαρτσελόνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται στο Παρίσι αλλά... συνεχίζει να ταλαιπωρεί την Μπαρτσελόνα!

Κι αυτό γιατί ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε πράξη την απειλή του και διεκδικεί δικαστικά 30 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο του οφείλουν οι Καταλανοί από το συμβόλαιο που είχαν συνάψει.

Πρόκειται για μπόνους το οποίο έπρεπε να καταβληθεί τον περασμένο Ιούλιο στον Νεϊμάρ. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν το έλαβε, ενώ από την πλευρά της Μπαρτσελόνα τονίζεται ότι τα συγκεκριμένα χρήματα όντως δεν δόθηκαν, καθώς ο ποδοσφαιριστής είχε αθετήσει όρους της μεταξύ τους τους συμφωνίας έχοντας ήδη διαπραγματευτεί και απαντήσει θετικά στους Γάλλους για να συνεχίσει την καριέρα του στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος ζητά την καταβολή 26 εκατομμυρίων ευρώ, όπως οριζόταν στο συμβόλαιο, συν 10% τόκους, κάτι που σημαίνει ότι το ποσό φτάνει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Οι «μπλαουγκράνα» είναι αποφασισμένοι να περάσουν στην αντεπίθεση και έτσι θα καταθέσουν και αυτοί αγωγή εναντίον του ποδοσφαιριστή καταγγέλλοντάς τον για παράτυπη συμφωνία με την Παρί και διεκδικώντας περίπου 75 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη!

Μένει να φανεί αν θα υπάρξει διάθεση συμβιβασμού από κάποια από τις εμπλεκόμενες πλευρές ή αν αμφότερες θα επιμείνουν στις αγωγές τους και θα φτάσουν την υπόθεση στα άκρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News