default-image

O Ρέτσος στην λίστα της Μπαρτσελόνα

Ποδόσφαιρο
O Ρέτσος στην λίστα της Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναγιώτης Ρέτσος αποτελεί ένα από τα "next big thing" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και είναι δεδομένο ότι μεγάλα clubs τον βάζουν ήδη στις λίστες τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα λοιπόν της καταλανικής Mundo Deprotivo, η Μπαρτσελόνα εξετάζει το ενδεχόμενο της απόκτησης του Έλληνα αμυντικού.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο τεχνικός διευθυντής των Καταλανών, Ρόμπερτ Φερνάντεζ, έχει σημειώσει στο μπλοκάκι του το όνομα του παίκτη, αφού φαίνεται εντυπωσιασμένος από τα προσόντα και τις επιδόσεις του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, το δημοσίευμα, ενισχύεται από το γεγονός, ότι ο Ρέτσος από μικρή ηλικία, βρέθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και τον γνωρίζουν καλά τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και ο Πεπ Σεγκούρα. Παράλληλα, τονίζουν το πάθος και την μαχητικότητα του ποδοσφαιριστή τα οποία ζητάει από τους αμυντικούς του ο «Τσινγκούρι», ενώ το ρεπορτάζ επισημαίνει ότι μπορεί να παίξει τόσο ως στόπερ, όσο και στα άκρα της άμυνας.

Θυμίζουμε, ότι το καλοκαίρι, η μεταγραφή του Ρέτσου από τους «ερυθρόλευκους» ξεπέρασε τα 17 εκ. ευρώ, ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης για τον Έλληνα διεθνή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News