"Τρένο" ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, νίκη (0-1) στην Καλαμαριά

Ποδόσφαιρο
"Τρένο" ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, νίκη (0-1) στην Καλαμαριά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει πάρει φόρα ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, που πέρασε νικηφόρα και από την δύσκολη έδρα του Απόλλων Πόντου με 0-1 για την 14η αγωνιστική της Football League.

Το συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη έχει «πατήσει» δυναμικά στην πρώτη 4αδα και συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του.

Οι Χανιώτες μπορεί να πιέστηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη ήταν αυτοί που δημιούργησαν τις πιο απειλητικές καταστάσεις για την αντίπαλη εστία.

Έτσι στο 61' μετά από την πάσα του Λέο, ο Ξύδας βγήκε απέναντι από τον Λόπεθ που απέκρουσε αρχικά, όμως η μπάλα από το σώμα του νεαρού επιθετικού κατέληξε σε δεύτερο χρόνο στα δίχτυα για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να «απαντήσουν» και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό να έχει από την πλευρά του πολύ καλές στιγμές για δεύτερο γκολ στην κόντρα επίθεση.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημητρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Τσεμπερίδης (63? Βλαχομήτρος), Καλογέρης (82? Κυβελίδης), Λιόνης, Μπρίτο, Συμελίδης, Χασομέρης.

ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αποστολίδης (74? Βρεττός), Ξύδας (82? Φουάσης), Λέο (89? Νικόλτσης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News