Τζουγκάνοβιτς: Παίκτης με ιδιαίτερη τεχνική ο Κοέλιο!

Ποδόσφαιρο
Τζουγκάνοβιτς: Παίκτης με ιδιαίτερη τεχνική ο Κοέλιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χοσέ Κοέλιο θα είναι εκτός απροόπτου το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ και ένας παλιός γνώριμος έχει «εικόνα» από τον Πορτογάλο μέσο ως… αντίπαλος.

Ο λόγος για τον Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς, ο οποίος διετέλεσε προπονητής της Μπόρνεο στην Ινδονησία και αντιμετώπισε την Περσέλα, στην οποία αγωνιζόταν την ίδια περίοδο ο 27χρονος μέσος.

Μιλώντας στο neakriti.gr ο Σέρβος προπονητής «σκιαγράφησε» το αγωνιστικό προφίλ του Κοέλιο: «Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, που διακρίνεται για την τεχνική του κατάρτιση. Σύμφωνα με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που εγώ είδα, ο Κοέλιο είναι ένας κλασσικός playmaker στο χώρο του κέντρου. Ο ρόλος του είναι δημιουργικός και επίσης είναι πολύ ικανός στις εκτελέσεις στατικών φάσεων. Δεν είναι ο παίκτης που θα τρέξει ακατάπαυστα και θα μαρκάρει, καθώς δεν είναι αυτός ο ρόλος του. Πιστεύω, ότι θα βοηθήσει πολύ τον ΟΦΗ».

Για το ποδοσφαιρικό επίπεδο στον τελευταίο σταθμό της καριέρας του, ο Τζουγκάνοβιτς υπογράμμισε: «Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει το επίπεδο στην Ινδονησία, όμως η αλήθεια είναι ότι 6-7 ομάδες του πρωταθλήματος της 1ης κατηγορίας είναι πολύ δυνατές. Ειδικά στην φυσική κατάσταση και πολλοί παίκτες από την Ευρώπη χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Ο Κοέλιο μπορεί να αποτελέσει ένα δυνατό κρίκο για την ομάδα του ΟΦΗ, καθώς είναι ένας παίκτης με εμπειρία και γνώση του ποδοσφαίρου».   

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News