Έρχεται ο Πορτογάλος Ζοσέ Κοέλιο για τον ΟΦΗ! (video)

Ποδόσφαιρο
Έρχεται ο Πορτογάλος Ζοσέ Κοέλιο για τον ΟΦΗ! (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και το όνομα αυτού Ζοσέ Άλβες Κοέλιο. Αυτός είναι ο Πορτογάλος επιτελικός που έρχεται στο Ηράκλειο τις επόμενες ώρες για να υπογράψει στον ΟΦΗ.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον ποδοσφαιριστή και με την άφιξη του, αναμένεται να «πέσουν» οι υπογραφές.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ξεχώρισε τον 27χρονο μέσο από μία λίστα με ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική μονάδα.

Μάλιστα, μέχρι το βράδυ μπορεί να ανακοινωθεί και επίσημα, ενώ ο Ίβηρας παίκτης έχει περάσει το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του σε ομάδες της Πορτογαλίας.

Αυτός είναι ο Ζοσέ Κοέλιο

Ο Ζοσέ Μανουέλ Άλβες Μπαρμπόσα όπως είναι το πλήρες όνομα του, γνωστός ως Χοσέ Κοέλιο, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ομάδα της γενέτειρας του την Πάσος Φερέιρα. Σε νεανική ηλικία πέρα από τα τμήματα υποδομής των Πόρτο, Ίντερ και Μπενφίκα, από την ποία δόθηκε δανεικός σε Πάσος Φερέιρα, Φατίμα και Ατλέτικο. Ακολούθησαν η Σέριφ (7 συμμετοχές), η Φρεαμούντε (14 συμμετοχές, 5 γκολ), η Πεναφιέλ (17 συμμετοχές), η Φελγκέιρας (31 συμμετοχής, 7 γκολ) και η Ολαλένσε (19 συμμετοχές, 3 γκολ). Το 2016 μετακόμισε στην Αλ Χαλά του Μπαχρέιν (6 συμμετοχές), για να επιστρέψει λίγο αργότερα στην Φελγκέιρας (10 συμμετοχές). Τελευταίος σταθμός του ήταν η Περσέπολις της Ινδονησίας (32 συμμετοχές, 5 γκολ) στην οποία πήγε τον Απρίλιο του 2017 και αποχώρησε το Νοέμβριο. Τελευταία του συμμετοχή καταγράφεται στις 11 Νοέμβρη κόντρα στην Μπαρίτο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News