default-image

"Φρένο" από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για Κάτσε

Ποδόσφαιρο
"Φρένο" από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για Κάτσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έργκους Κάτσε είναι επιλογή του Γιώργου Δώνη για να αποτελέσει μια σημαντική προσθήκη για τον ΑΠΟΕΛ, όμως οι φανατικοί οπαδοί της κυπριακής ομάδας «μπλοκάρουν» τη μεταγραφή.

Το απίστευτο είναι ότι ο Αλβανός διεθνής μέσος ταξιδεύει για την Κύπρο, όπου θα υπέγραφε με τη νέα του ομάδα, κάτι που πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι θα συμβεί.

Τις θυμάστε εκείνες τις -προ 2,5 ετών- προσβλητικές φωτογραφίες (UCK, Μεγάλη Αλβανία) του χαφ του ΠΑΟΚ; Αυτές θυμούνται στο οπαδικό κίνημα του ΑΠΟΕΛ και βγάζουν... σπυριά! Διότι από τότε ο 24χρονος μέσος δεν έχει δώσει δικαιώματα, ούτε έχει προκαλέσει με οποιονδήποτε τρόπο, προσέχοντας πολύ τη συμπεριφορά.

Αποδείχθηκαν όμως ικανές οι φωνές των οργανωμένων να "φρενάρουν", οριστικά όπως φαίνεται, την ολοκλήρωση της τριμερούς συμφωνίας (ΑΠΟΕΛ, ΠΑΟΚ, Κάτσε). Τη θέση τους πάντως την έκαναν λιανά από νωρίς. Δεν ήταν τυχαία η ατάκα "ο Αλβανός έχει συγκεκριμένες εθνικές πεποιθήσεις που θα μας δημιουργήσουν ακόμα περισσότερα προβλήματα από αυτά που ήδη έχουμε" που κυκλοφορούσε ευρέως στα οπαδικά, ιντερνετικά, στέκια αποτυπώνοντας -σε ήπια μορφή- αυτό που έλεγαν (με σκληρότερο τρόπο) μεταξύ τους οι σκληροπυρηνικοί της κυπριακής ομάδας.

Έφτασε μάλιστα μια μερίδα οπαδών να επισκεφτεί με άγριες διαθέσεις τα γραφεία του ΑΠΟΕΛ και να προειδοποιήσει για το... τσουνάμι που μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια επιλογή.

Στη διοίκηση μέτρησαν τις αντιδράσεις, το σκέφτηκαν δεύτερη φορά και το πρώην απόφαση. Ο Γιώργος Δώνης μίλησε με τους... διαδηλωτές, αλλά δεν απέτρεψε την αρνητική έκβαση. Ο Κάτσε πρόκειται να το μάθει, όταν πατήσει επί κυπριακού εδάφους. Διότι το πρωί "πέταξε" για Λάρνακα.

Την ίδια τύχη είχε το καλοκαίρι του 2014 η υπόθεση του Βραζιλιάνου Αντρέ Μόριτζ με θητεία σε αρκετές τουρκικές ομάδες (Καϊσέρι, Κασίμπασα, Μερσίν, Ντενιζλί). Τότε ήταν ένα tattoo με την ημισέληνο που ξένιζε.

Πηγή: www.contra.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News