Τέλος ο Εντιαγιέ – Αναχωρεί η αποστολή

Αθλητισμός
Τέλος ο Εντιαγιέ – Αναχωρεί η αποστολή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρελθόν αποτελεί από τον Εργοτέλη ο Ιμπραήμ Εντιαγιέ. Ο Σενεγαλέζος παίκτης είχε επαφή με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Μαγκετ Σάμι και τον Γενικό Διευθυντή Γιώργο Τουτζάρη όπου και εξήγησε ότι για οικογενειακούς λόγους πρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα του.  

Αίτημα το οποίο έγινε δεκτό με τον 19χρονο ακραίο επιθετικό να επιστρέφει στην Αίγυπτο και την Wadi Degla προκειμένου να βρίσκεται κοντά στο σπίτι του.

Από κει και πέρα με νέο πρόσωπο στην αποστολή τον Ηλία Τσέλιο, ο Εργοτέλης ταξιδεύει αύριο (30/1) το πρωί για Σέρρες εκεί όπου το μεσημέρι (15:00) της Τετάρτης θα αναμετρηθεί με τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Η προετοιμασία των "κιτρινόμαρων" ολοκληρώθηκε επι Ηρακλειώτικου εδάφους με προπόνηση και προβολή βίντεο που έγινε σήμερα στο Παγκρήτιο στάδιο, ενώ η τελευταία προπόνηση θα διεξαχθεί αύριο στη 1 το μεσημέρι στις Σέρρες.

Οι 18 που επέλεξε ο Τάκης Γκώνιας για την αποστολή του Εργοτέλη είναι οι: Λαδάς, Μπουρσέλης, Βογιατζής Αγγελόπουλος,  Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Ιατρούδης, Κάιπερς, Σταματάκος, Ροβίθης, Μπούζας, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Εφορντ, Πάτας, Κατσιμήτρος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News