«Οικογένεια» και εκτός γηπέδου ο Ηρόδοτος

Αθλητισμός
«Οικογένεια» και εκτός γηπέδου ο Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κλίμα ανάλογο της πορείας του, με τα χαμόγελα και τη διάθεση όλων να περισσεύουν, σύσσωμη η "οικογένεια" του Ηροδότου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στον "Αραμπά" και όλοι το γλέντησαν μέχρι πρωίας, υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας.

Η πρώτη θέση στη βαθμολογία της Γ' Εθνικής και η καταπληκτική πορεία που διαγράφει η ομάδα έκαναν την ατμόσφαιρα πολύ γιορτινή και κυριαρχούσε η αίσθηση όλων ότι «τα καλύτερα έρχονται».

Σύσσωμη η πρώτη ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, οι ακαδημίες, οι Νέοι Ηροδότου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο βουλευτής Σωκράτης Βαρδάκης, ο Μάξιμος Σενετάκης και οι χορηγοί της ομάδας, καθώς και αρκετοί φίλαθλοι του ιστορικού σωματείου τίμησαν με την παρουσία τους τον Ηρόδοτο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έδωσε τα συγχαρητήριά του στον πρόεδρο, τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηροδότου για τη μέχρι τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ήθος και την παιδεία, στοιχεία που διέπουν την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, η οποία, όπως κατέληξε, έχει τιμήσει όλο το Ηράκλειο με την πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Παράλληλα, είχε συζήτηση σε καλό κλίμα με τον πρόεδρο των Νέων Ηροδότου Μανόλη Λημναίο, ο οποίος θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΣΗ στις προσεχείς εκλογές.

Φυσικά, δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών της ομάδας, δείχνοντας το καλό κλίμα που υπάρχει και η διατήρησή του είναι εκ των ων ουκ άνευ για να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν ο βασικός χορηγός της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, καθώς και ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, γιος του Μανόλη Κωνσταντινίδη, για την προσφορά του στην ομάδα του Ηροδότου. Το φλουρί της πίτας κέρδισε ο αστυνομικός υποδιευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Ηρακλείου, αστυνόμος Α' Εμμανουήλ Θεοδοσούλης, ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News