Ασταμάτητος ο Πόρος, όλη η δράση σε Α2, Β' και Γ' ΕΠΣΗ (video)

Ποδόσφαιρο
Ασταμάτητος ο Πόρος, όλη η δράση σε Α2, Β' και Γ' ΕΠΣΗ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κορυφή της Α2 ΕΠΣΗ είναι παράσταση για έναν ρόλο, με τον Πόρο να μπαίνει δυνατά στην πρεμιέρα του β' γύρου. Το Σάββατο στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» επικράτησε με 2-0 της Τριτωνίας, με δύο γκολ νωρίς στο παιχνίδι από τους Τζανγκόλι και Αλ. Ζαφείρη.

Στις αρχές της επανάληψης υπήρξε μια επίμαχη φάση, με τον διαιτητή Φουκάκη να ακυρώνει γκολ της Τριτωνίας, προκαλώντας διαμαρτυρίες.

Ο ΟΦΑ συνεχίζει στην 2η θέση, επικρατώντας με 1-5 της Δόξας Γαλιάς. Ο Τηλέμαχος Τζανάκης σημείωσε χατ-τρικ σε διάστημα έξι λεπτών, ενώ σκόραραν και οι Ρουσάκης και Ντραγκίτσι. Για την Δόξα σκόραρε ο Βαφάκης.

Στην Αγία Βαρβάρα, η εξέλιξη του παιχνιδιού έδειχνε ότι οι γηπεδούχο θα νικήσουν με άνεση τον Ραύκο, όμως το πείσμα των φιλοξενούμενων έκαναν το ματς θρίλερ, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 3-2. Όλα τα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στο β' ημίχρονο. Ο Μαθιουδάκης στο 54', ο Μαυρομάτης στο 65' και ο Ν.Κοζορώνης στο 77' έδωσαν προβάδισμα 3-0 στην Αγ. Βαρβάρα. Πάντως ο Ραύκος στη συνέχεια με δύο γκολ του Στεφανάκη ξαναμπήκε στο παιχνίδι και η Αγ. Βαρβάρα έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Συν τοις άλλοις, ο προπονητής των νικητών, Νίκος Φανουράκης εξέφρασε τρομερά παράπονα για το διαιτητικό τρίο.

Ισοπαλία 2-2 με το Αθλόπολις και έχοντας πολλά παράπονα για τη διαιτησία έφερε ο Ηρακλής Νιπιδιτού στις Αγ. Παρασκιές. Οι Μποζατζίδης και Νικολάρας έδωσαν προβάδισμα 2-0 στον Ηρακλή. Το 2-1 για το Αθλόπολις ήταν περιπετειώδες. Ο Χριστοφοράκης εκτέλεσε πέναλτι, ο Κασσωτάκης απέκρουσε αλλά δόθηκε επανάληψη και τη δεύτερη φορά το πέναλτι ήταν εύστοχο. Το 2-2 έκανε στο 75' ο Σεϊχ Αβραάμ. Μάλιστα, για τον Ηρακλή αποβλήθηκε και ο Καρλής.

Στο γήπεδο του Ζαρού, όπου θα το χρησιμοποιεί πλέον ως έδρα ο Ρούβας μετά τις καταστροφές από τον αέρα στο γήπεδό του, οι Νέοι Εργοτέλη επικράτησαν 0-3. Στο α' ημίχρονο ο τερματοφύλακας Σταυρακάκης κράτησε το 0-0 και στην επανάληψη με δύο γκολ του Φαζάκη και ένα του Θεοδωράκη οι «κιτρινόμαυροι» έφυγαν νικητές…

Ματς ζωής και θανάτου έγινε στην Βαγιά ανάμεσα σε ΑΟΚ και Δωριέα, με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στα τρίποντα με γκολ του Βαλάντη Κλαπάκη στο 96ο λεπτό του αγώνα. Στον Δωριέα βράζουν με τον διαιτητή Κυριακίδη, τονίζοντας πως με τις αποφάσεις του έβαλε φωτιά στο παιχνίδι.

Ο Δίας από την πλευρά του διανύει περίοδο κάμψης, γεγονός που το εκμεταλλεύτηκε το Ασήμι και με πρωταγωνιστή τον Κρουσταλάκη τον κέρδισε με 1-5. Ο Κρουσταλάκης σημείωσε χατ-τρικ για τους νικητές και δύο γκολ έβαλε ο Χαλκιαδάκης. Για τον Δία είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μαγάκης.

Με γκολ του Καπανταϊδάκη στο 91' οι Νέοι Ηροδότου επέστρεψαν στις νίκες με 2-1 επί του ΕΓΟΗ. Το 1-0 είχε κάνει ο Ζαχαριουδάκης και το 1-1 για τον ΕΓΟΗ ο Τσέρος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (16η)

ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ - Ε.Γ.Ο.Η      2-1

ΠΟΡΟΣ - ΤΡΙΤΩΝΙΑ      2-0

Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ - ΔΩΡΙΕΑΣ      1-0

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΡΑΥΚΟΣ      3-2

ΡΟΥΒΑΣ - ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      0-3

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠ. - ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ      2-2

ΔΟΞΑ Γ. - Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ      1-5

ΔΙΑΣ - ΑΣΗΜΙ      1-5

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

2.Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ      34

3.ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      33

5.ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ      27

6.ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      25

12.ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      14

16.ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ      11

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (17η)

Ν. ΗΡΟΔΟΤΟΥ - ΠΟΡΟΣ            

Ε.Γ.Ο.Η - ΔΙΑΣ                  

ΔΩΡΙΕΑΣ - ΡΑΥΚΟΣ            

Ν. ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ      

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      

Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ - ΡΟΥΒΑΣ      

ΤΡΙΤΩΝΙΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ      

ΑΣΗΜΙ - ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ            

Μεγάλο διπλό του Διαγόρα στο Ατσαλένιο

Ο Διαγόρας έπρεπε να περάσει από το Ατσαλένιο για να διατηρηθεί στην κορυφή της Β1 ΕΠΣΗ και τα κατάφερε αποσπώντας ένα μεγάλο «διπλό» με 1-3 απέναντι στον Ερμή. Μάλιστα με τον Ερμή αγωνίστηκαν και αρκετά παιδιά γεν. 2003, όπως οι Γωνιωτάκης, Βασιλάκης και Λέλεκας. Το σκορ άνοιξε στο 15' ο Γεωργαλής ενώ ο Τουφεξής διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων στο 36'.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 59' με τον Σταυρακάκη για να διαμορφώσει το τελικό 1-3 στο 89' ο Γουβιανάκης. Τρεις βαθμούς πιο πίσω ακολουθεί στην 2η θέση η ομάδα των Γουβών, επικρατώντας με 0-2 της Χαραυγής. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσαν οι Νεραντζάκης και Μπλουσάι. Ο Μοχός συνεχίζει την προσπάθειά του για να βρίσκεται κοντά στην προνομιούχο δυάδα, επικρατώντας το Σάββατο με 5-1 του Πήγασου. Μάλιστα, στο πρώτο μόλις λεπτό ο Πήγασος προηγήθηκε με τον Μπουμπάκη αλλά ο Μοχός είχε σε εξαιρετική μέρα τους Κουράκη και Λυράκη, που σημείωσαν από δύο γκολ ενώ ένα έβαλε ο Αργυρός.

Στην αναμέτρηση που έγινε στις Αγ. Παρασκιές, η Βόνη προηγήθηκε με 2-0 της Δόξας χάρη στα τέρματα των Γιακουμάκη και Ξενάκη ενώ για τους φιλοξενούμενους δεν έφτασε η μείωση του σκορ από τον Μαμουλάκη για να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο.

B1 ΕΠΣΗ (14η)

ΧΑΡΑΥΓΗ - ΓΟΥΒΩΝ ΠΑΟ      0-2

ΒΟΝΗ - ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      2-1

ΜΟΧΟΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ      5-1

ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛ. - ΔΙΑΓΟΡΑΣ      1-3

ΓΑΡΙΠΑ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ      4-0

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛ. - ΚΑΝΑΡΙΑ      0-1

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ      0-1

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

2.ΓΟΥΒΩΝ ΠΑΟ32

5.ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ23

6.ΚΑΝΑΡΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ22

8.ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ17

11.ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ11

14.ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ9

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (15η)

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛ. - ΓΑΡΙΠΑ      

ΚΑΝΑΡΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - ΒΟΝΗ      

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛ.      

ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΜΟΧΟΣ      

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ            

ΠΗΓΑΣΟΣ - ΧΑΡΑΥΓΗ            

ΓΟΥΒΩΝ ΠΑΟ - ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ      

Καταιγιστικός ο Μαραθώνας, 9-0 τον Άγιο Δημήτριο

Σκοράροντας όποτε ήθελε, ο Μαραθώνας δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Άγιο Δημήτριο, τον οποίο νίκησε με 9-0 στα Καλέσα. Τέσσερα γκολ έβαλε ο Δερμιτζάκης, δύο ο Β. Ρουμπάκης που μπήκε ως αλλαγή στο ματς και από ένα οι Ντατουτάκης, Αναγνωστάκης και Μάκα. Πάντως παρά το ευρύ σκορ, συνεχίζει να βρίσκεται πίσω από την Δαμάστα, καθώς η πρωτοπόρος ομάδα επικράτησε με 0-2 της Ρόκας στο γήπεδο των Δαφνών. Ο Χατζηνικολάου και ο Γεωργαλάς σημείωσαν τα γκολ που χάρισαν το τρίποντο.

Το πιο συναρπαστικό ματς έγινε στο Μεταξοχώρι, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα με τρία γκολ στα τελευταία λεπτά έκανε την ανατροπή και νίκησε 4-3 την Πυργιώτισσα. Η ομάδα του Τυμπακίου είχε προηγηθεί 1-3 με δύο γκολ του Κιόσια και ένα του Άλμπερτ ενώ για τους γηπεδούχους είχε σκοράρει ο Γιακουμάκης. Τα τελευταία λεπτά ήταν απίστευτα καθώς με δύο γκολ του Αρβανίτη και ένα του Τζάρτζαλου, το Μεταξοχώρι πήρε μία ανέλπιστη νίκη. Οι Νέοι Αλμυρού επικράτησαν 4-0 των Δειλινών, επιστρέφοντας στις νίκες, έχοντας σκόρερς τους Ζερβό (2), Χουρίδη και Χ. Κατσαμάνη. Από εκεί και πέρα, οι Ασίτες έβαλαν επτά γκολ το Σάββατο στη Βαγιά επί του Ολυμπιακού αλλά την επόμενη μέρα δεν μπήκε κανένα στο ίδιο γήπεδο, αφού Θέρισος και ΟΦΗ '94 κόλλησαν στο 0-0.

B2 ΕΠΣΗ (14η)

ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ - ΔΕΙΛΙΝΩΝ ΠΑΟ      4-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΛ. - ΑΣΙΤΕΣ      1-7

ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ - ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ      4-3

ΘΕΡΙΣΟΣ 1978 - Ο.Φ.Η. 94      0-0

ΡΟΚΑ - ΔΑΜΑΣΤΑ      0-2

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      9-0

Ρεπό: ΠΑΛΙΑΝΗ 2008

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

3.ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ      29

5.ΔΕΙΛΙΝΩΝ ΠΑΟ      22

6.ΠΑΛΙΑΝΗ 2008      20

8.Ο.Φ.Η. 94      16

9.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΛ.      12

12.ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      6

13.ΘΕΡΙΣΟΣ 1978      2

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (15η)

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ      

ΔΑΜΑΣΤΑ - ΠΑΛΙΑΝΗ 2008            

ΔΕΙΛΙΝΩΝ ΠΑΟ - ΘΕΡΙΣΟΣ 1978            

Ο.Φ.Η. 94 - ΡΟΚΑ                  

ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ            

ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ - ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ            

Ρεπό: ΑΣΙΤΕΣ

Πρωταθλητής χειμώνα το Ίνι

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος στην Γ' ΕΠΣΗ, με το Ίνι να επικρατεί με 2-1 των Δαφνών και να παίρνει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Ο Πότσι σημείωσε και τα δύο γκολ του Ινίου ενώ μείωσε για τις Δαφνές ο Λαμπράκης. Στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης», ο ΟΦΑΜ με τέρματα των Κόκκινου και Βιδάκη αλλά ξεχώρισε η σούπερ κίνηση από το σωματείο της Αγίας Μαρίνας, που άπλωσε ένα πανό με το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι ελληνική». Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα, Κουνάβοι και Πατούχας έφεραν ισοπαλία 1-1, με τους Κουνάβους να προηγούνται με τον Λεμονάκη και τον Πατούχα να ισοφαρίζει με τον Λευτ. Λουλάκη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (13η)

ΠΗΓΑΪΔΑΚΙΑ - ΧΕΙΜΑΡΟΣ      0-2

ΚΟΡΑΚΑΣ - ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ      3-3

ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ - ΟΦΑΜ      0-2

ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ - Π.Ο.Η.      1-8

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣ. - ΓΩΝΙΕΣ      4-2

ΙΝΙ - ΔΑΦΝΕΣ      2-1

ΚΟΥΝΑΒΟΙ - ΠΑΤΟΥΧΑΣ      1-1

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

4.Π.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      23

6.ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ       20

7.ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ       20

10.ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ      13

12.ΚΑΠ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ      5

13.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ      4

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (14η)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣ. - ΙΝΙ      

ΧΕΙΜΑΡΟΣ - ΚΟΥΝΑΒΟΙ            

Π.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΚΟΡΑΚΑΣ      

ΓΩΝΙΕΣ - ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ             

ΟΦΑΜ - ΠΗΓΑΪΔΑΚΙΑ            

ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ - ΠΑΤΟΥΧΑΣ      

ΔΑΦΝΕΣ - ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ      

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News