Κρίσιμο 48ωρο για την πώληση του Κουρμπέλη

Ποδόσφαιρο
Κρίσιμο 48ωρο για την πώληση του Κουρμπέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το επόμενο 48ωρο αναφορικά με την υπόθεση της πώλησης του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού η υπόθεση της πώλησης του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός των πρασίνων αποτελεί ίσως τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή από όσους έχουν απομείνει στο ρόστερ και οι ιθύνοντες του τριφυλλιού γνωρίζουν πως είναι αυτός που μπορεί να φέρει τα περισσότερα χρήματα. Από την πώληση του Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως μπορούν να βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό που θα προσεγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ. Χρήματα, δηλαδή, που θα δώσουν μία σημαντική «ανάσα» προκειμένου να καλυφθούν κάποια από τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν.

Για τον λόγο αυτόν, η υπόθεση του Κουρμπέλη αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πάνω από το θέμα της ενδεχόμενης παραχώρησης του Νίκλας Χουλτ αλλά και από εκείνο της ενδεχόμενης πρότασης που μπορεί να έρθει για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Οι επόμενες 48 ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το τοπίο στην συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ υπενθυμίζεται πως η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης (31/1).

Εκτός του ΠΑΟΚ, για τον αρχηγό του τριφυλλιού υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από την Ιταλία. Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Ριζούπολης σκάουτερ της Σαμπντόρια προκειμένου να τον παρακολουθήσει, ωστόσο, η ομάδα από τη Γένοβα δεν είναι η μόνη από την Ιταλία που έχει στο «ραντάρ» της τον Έλληνα χαφ.

Βεβαίως, πρέπει να σημειωθεί πως μία σημαντική παράμετρος στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι ο τρόπος της καταβολής των χρημάτων. Από τον Παναθηναϊκό υπάρχει ξεκάθαρη επιθυμία η πληρωμή να γίνει με μετρητά άμεσα και όχι σε δόσεις προκειμένου να διευθετηθούν το συντομότερο οι ανοιχτές υποθέσεις.

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News