default-image

Πετράκης: Μας έδωσε η τύχη ότι μας είχε στερήσει…

Ποδόσφαιρο
Πετράκης: Μας έδωσε η τύχη ότι μας είχε στερήσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τύχη που είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη, κάτι που δεν είχε σε άλλα παιχνίδια, στάθηκε μετά το παιχνίδι ο Γιάννης Πετράκης.

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Ήταν μία νίκη που την χρειαζόμασταν πολύ. Αυτό που μας είχε στερήσει η τύχη μας το επέστρεψε και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη θα μπορούσε να έρθει και στις δύο πλευρές».

Για τα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπηρετώ αυτή την ομάδα. Αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Τώρα αυτό δεν ξέρω κατά πόσον έπαιξε ρόλο το ότι κλείνω σήμερα τέσσερα χρόνια. Αυτό που πάντα καθορίζει την στάση μου είναι να αισθάνομαι καλά και στα Γιάννενα αισθάνομαι καλά».

Για την σημασία της νίκης: «Νομίζω πως ως τώρα δεν είχαμε καθόλου τύχη. Αυτό που καταφέραμε σήμερα κάτι δεν σημαίνει τίποτα από μόνο του. Χρειάζεται πιο πολλή προσπάθεια για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Για το αν το χρωστούσε η τύχη: «Δυσκολευόμαστε να πάρουμε αποτέλεσμα ενώ είχαμε καλή παρουσία. Ζήσαμε αρκετές στιγμές που δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι πρέπει να αποδεχόμαστε την κατάσταση γιατί πιστεύω ότι στο τέλος πάντα αποδίδεται δικαιοσύνη».

Για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΛ: «Αν δεν έχουμε πίστη δεν πρέπει να πάμε στη Λάρισα. Είναι δύσκολη η δουλειά μας αλλά όπως η ΑΕΛ ήρθε και μας έβαλε δύο γκολ χωρίς να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες μπορούμε να το κάνουμε και εμείς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News