Επέστρεψε στις νίκες ο Ατρόμητος, 1-0 τη Λάρισα

Ποδόσφαιρο
Επέστρεψε στις νίκες ο Ατρόμητος, 1-0 τη Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επέστρεψε στις νίκες ο Ατρόμητος! Η Λάρισα μπορεί να αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, όμως οι παίκτες του Κάναντι με όπλο την υπομονή και σκόρερ τον Ντάουντα πήραν τη νίκη στην έδρα τους με σκορ 1-0.

Γενικά κακό το πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο όμως ήταν μπλοκαρισμένοι μεσοεπιθετικά, αφού οι βυσσινί τους εξουδετέρωσαν παίζοντας με διπλή ζώνη άμυνας.

Καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος, που απελευθερώθηκε και από την είσοδο του Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος, που έκανε το ντεμπούτο του, συνδυάστηκε άψογα με τον Ντιγκινί ο οποίος έβγαλε έτοιμο γκολ στον Ντάουντα ο οποίος στο 61' άνοιξε το σκορ.

Κακό ματς στο ξεκίνημα στο Περιστέρι. Η Λάρισα έπαιξε αρκετά πίσω κι έδωσε όλο το γήπεδο στον Ατρόμητο, που είχε από τα πρώτο λεπτά την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι παίκτες του Κάναντι πλησίαζαν με άνεση έξω από την περιοχή, όμως είχαν πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων και δεν ενόχλησαν ιδιαίτερα τον Μπόζοβιτς, που όποτε χρειάστηκε ήταν σε ετοιμότητα.

Οι βυσσινί αφού ένιωσαν ασφάλεια στα μετόπισθεν, στη συνέχεια δοκίμασαν την τύχη τους με τις αντεπιθέσεις, όμως η αλήθεια είναι πως δεν προβλημάτισαν καθόλου την αντίπαλη άμυνα. Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει όμως του έλειψε η μεγάλη φάση μπροστά από την εστία της Λάρισας, που έφτιαξε την πρώτη της τελική προσπάθεια στο 40' με μια αδύναμη εκτέλεση φάουλ του Ναζλίδη.

Η εικόνα στο ματς δεν άλλαξε ούτε μετά και από την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια. Είσοδος του Μπρούνο, που έκανε το ντεμπούτο του, έδωσε έξτρα λύση στον Ατρόμητο που ήταν πιο ουσιαστικός στην επίθεση, απέκτησε αμεσότητα στο παιχνίδι του και στρίμωξε και πάλι τη Λάρισα. Αυτή τη φορά οι βυσσινί δεν κατάφεραν να αντέξουν. Ο συνδυασμός των Μπρούνο και Ντιγκινί «άνοιξε» την άμυνά τους και ο Ντάουντα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπόζοβιτς στο 61ο λεπτό.

Παρά το ότι η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Φυντάνης κράτησε χαμηλά τον ρυθμό και δεν ρίσκαρε ιδιαίτερα. Ο Ατρόμητος δεν είχε ανάλογη συνέχεια και δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Έτσι στα τελευταία λεπτά η Λάρισα, που έμεινε ζωντανή, ανέβασε τις γραμμές της και προσπάθησε να απαντήσει. Οι φιλοξενούμενοι έπειτα και από την είσοδο του Περόνα πάτησαν την περιοχή του Γιαννιώτη, όμως δεν δημιούργησαν προβλήματα. Έτσι, το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον Ατρόμητο να πανηγυρίζει την επιστροφή του στις νίκες.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Σάκιτς, Βασιλακάκης (87' Καρασαλίδης), Ούμπιντες, Ντιγκινί, Ντάουντα, Μπουσούλατζιτς (73' Μάντσον), Κιβρακίδης (46' Μπρούνο)

Λάρισα (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέτζας (20' Κρίζμαν, 65' Μλαντένοβιτς), Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Χούμπτσεβ, Φατιόν, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης, Αγκάνοβιτς (75' Περόνε), Μασούρας

Πηγή: sport-fm.gr

Φωτογραφία: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News