Ν. Παπαδόπουλος: «Μας πάει πίσω αυτό το αποτέλεσμα»

Αθλητισμός
Ν. Παπαδόπουλος: «Μας πάει πίσω αυτό το αποτέλεσμα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στεναχωρημένος από τον τρόπο που έχασε ο ΟΦΗ στο Αλκαζάρ από τον Απόλλωνα Λάρισας, εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος.

«Δεν μπορώ  να πω ότι οι ποδοσφαιριστές μου, δεν προσπάθησαν να κερδίσουν το ματς. Είχαμε τις ευκαιρίες. Μας πάει λίγο πίσω αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει γρήγορα να ανακάμψουμε και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Το καλό είναι ότι η ομάδα έχει βρεί ηρεμία σε άλλα θέματα, στα διοικητικά. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν ήρθε το αποτέλεσμα, μετά την ηρεμία που έχει έρθει στην ομάδα.

Μας τιμώρησε η μπάλα με τα τρία δοκάρια. Πρέπει να δούμε τη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο και εμείς  να δούμε το επόμενο ματς που είναι πολύ κοντά», ήταν τα λόγια του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο Μανόλης Φαζός με τη σειρά του ανέφερε ότι  «ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Σταθήκαμε άτυχοι με τις ευκαιρίες και τα δοκάρια. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεχθήκαμε ένα γκολ από μια στημένη φάση και χάσαμε. Κοιτάμε το παιχνίδι της Πέμπτης, στο οποίο θέλουμε τους τρείς βαθμούς για να συνεχίσουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News