Έκανε το πρώτο βήμα ο Ερμής Ζωνιανών

Αθλητισμός
Έκανε το πρώτο βήμα ο Ερμής Ζωνιανών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βήμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου έκανε ο Ερμής Ζωνιανών, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της ΑΕ Μυλοποτάμου στα Λιβάδια και πήρε το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Βολονάκη, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να φύγει με το «διπλό» από τα Λιβάδια, με τον Λεματιέρ να σκοράρει στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ερμή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη τους ουσιαστική φάση στο παιχνίδι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, με το σουτ του Βαρούχα στο 7', όταν η μπάλα κατά.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως να μπορέσουν να δημιουργήσουν κάποια ουσιαστική φάση.

Στην επανάληψη το παιχνίδι άλλαξε άρδην. Ο Ερμής Ζωνιανών ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και έχοντας κλείσει στα καρέ της την ΑΕ Μυλοποτάμου κατάφερε να φέρει εκ νέου στα ίσα το παιχνίδι με το τέρμα του νεοαποκτηθέντα Λεματιέρ στο 64', ενώ δε σταμάτησε εκεί.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 78' ο Ηλιόπουλους ήταν εκείνος που έκανε το 1-2 και την ολική ανατροπή, χαρίζοντας έτσι στους φιλοξενούμενους μια σημανιτκή νίκη και συνάμα το προβάδισμα πρόκρισης ενόψει και του επαναληπτικού στα Ζωνιανά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News