Βετούλας: Τα παιδιά έβγαλαν αθλητικό εγωισμό

Μπάσκετ
Βετούλας: Τα παιδιά έβγαλαν αθλητικό εγωισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Νίκος Βετούλας από το γεγονός ότι η ομάδα του έβγαλε αντίδραση μετά την βαριά ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον Πανιώνιο και νίκησε εύκολα σήμερα τον Κολοσσό στο κλειστό «Μ. Μερκούρη».

Ο προπονητής της ρεθυμνιώτικης ομάδας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Βγήκαμε με αντίδραση από τη συντριβή που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Τα παιδιά έδειξαν αθλητικό εγωισμό και φάνηκε στο γήπεδο. Σίγουρα η απώλεια του Γκρίφιν είναι πολύ μεγάλη για τον Κολοσσό. Από κει και πέρα ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι με την ίδια διάθεση και την ίδια συνέπεια στο επιθετικό αλλά και στο αμυντικό κομμάτι. Ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις που κάναμε και όχι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Θεωρώ πως ο Κολοσσός είναι η πιο σταθερή ομάδα τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον από το γκρουπ των ομάδων που ανταγωνιζόμαστε. Συγχαρητήρια στα παιδιά και καλή συνέχεια στον Κολοσσό. Κλείνοντας θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στον Θωμά Κώττα για μία λάθος αντίδραση μου κατά τη διάρκεια του ματς».

Ο Άρης Λυκογιάννης από την πλευρά του επισήμανε: «Θα ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στον κόουτς και την ομάδα του Ρεθύμνου για τη δίκαιη νίκη τους. Νομίζω δεν μπορούμε να σχολιάσουμε ιδιαίτερα για το παιχνίδι. Είχαμε μία πολύ κακή παρουσία. Αποτυπώνεται στην αμυντική μας συμπεριφορά, στις συνεργασίες και στο επιθετικό στιλ παιχνιδιού. Δεν εμφανιστήκαμε καν στο γήπεδο σήμερα. Δεν διαβάσαμε τίποτα, δεν είχαμε διάθεση και γενικότερα φάνηκε ότι ο αντίπαλος που προερχόταν από μία βαριά ήττα ήθελε περισσότερο το ματς, σε σχέση με μας που προερχόμασταν από μία πολύ μεγάλη νίκη. Είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο το τελικό σκορ δείχνει την εικόνα που υπήρχε στο παρκέ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News