Ρόκα: Το πέναλτι… σκότωσε την ψυχολογία μας

Ποδόσφαιρο
Ρόκα: Το πέναλτι… σκότωσε την ψυχολογία μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μάνουελ Ρόκα δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει ουσιαστικά τον Πλατανιά να βγει από την άσχημη βαθμολογικά θέση που βρίσκεται με αποτέλεσμα μετά την ήττα από την Κέρκυρα η θέση του να βρίσκεται στον αέρα.

Παρόλα αυτά ο ίδιος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς στην Κέρκυρα τόνισε ότι το παιχνίδι χάθηκε στο πέναλτι των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου καθώς χάθηκε η ψυχολογία για τους παίκτες του…

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μάνουελ Ρόκα: «Ήρθαμε να κάνουμε ένα καλό ματς που θα μας έδινε έναν ή τρεις πόντους, όμως πληρώσαμε τα λάθη που κάναμε την ώρα του αγώνα και κυρίως στο δεύτερο γκολ και κάπου εκεί τελείωσε το ματς. Συγχαρητήρια στην Κέρκυρα. Ο τρόπος που έπαιξε είναι ένα μήνυμα και για μας για το πως πρέπει να παίζεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Κυρίως με το πάθος που έπαιξαν. Ήταν σε καλύτερη ψυχολογία από μας μετά το πέναλτι το οποίο σκότωσε τη δική μας. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι αλήθεια ότι παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί για την παραμονή», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News