Χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη, 0-0 με την Σπάρτη

Ποδόσφαιρο
Χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη, 0-0 με την Σπάρτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άτυχος στάθηκε ο Εργοτέλης στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σπάρτη καθώς παρότι είχε κλασικές ευκαιρίες δεν κατάφερε να σκοράρει μένοντας στο 0-0 στο παιχνίδι που φιλοξενήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Football League.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχαν την ουσία παρότι ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έχασε αρκετές ευκαιρίες με σπουδαιότερη αυτή που σημειώθηκε στο 40ο λεπτό όταν ο Σταμόπουλος μπήκε στην περιοχή, έκοψε στον Κάιπερ, ο οποίος με προβολή σε κενή εστία δεν κατάφερε να σκοράρει καθώς ο Οικονομόπουλος πρόλαβε και έδιωξε στη γραμμή.

Ο ρυθμός έπεσε στο β' ημίχρονο παρόλα αυτά και πάλι ο Εργοτέλης ήταν απειλητικός απέναντι στη Σπάρτη που δεν είχε να επιδείξει τίποτα ουσιαστικό.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 71' όταν το σουτ-κεραυνός του Μπουρσέλη σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γιακουμή.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Λαδάς, Μπουρσέλης, Βογιατζής (72' Αγγελόπουλος), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Εντιαγέ (85' Ιατρούδης), Κάιπερς, Σταματάκος (75' Ροβίθης), Μπούζας

ΣΠΑΡΤΗ: Γιακουμής, Γραικός, Νιάρος, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Τσιμόντζι, (55' Κατσίκης - 74' Γουόρντεν), Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Ράνος, Μπαρέττα, Ράντι.

Πηγή φωτογραφιών: intime.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News