Χαντί: Ο Άρης φαβορί, θα τα δώσουμε όλα μαζί με Βουό!

Ποδόσφαιρο
Χαντί: Ο Άρης φαβορί, θα τα δώσουμε όλα μαζί με Βουό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδοσφαιριστής του Άρη είναι οριστικά ο Άγγελος Χαντί που μίλησε για τη νέα του ομάδα ενώ όλα δειχνουν πως θα έχει ξανά συμπαίκτη τον Βουό...

Αναλυτικά όσα είπε ο Χαντι στο metrosport για: 

- τη συμφωνία με τον Άρη: «Είναι κάτι που γίνεται τις τελευταίες μέρες. Περίμενα να μείνω ελεύθερος και εάν ερχόταν κάτι από το εξωτερικό. Αφού η επιλογή του εξωτερικού δεν ήρθε, ο Άρης ήταν η καλύτερη επιλογή».

- την παρουσία Βουό – Χαντί: «Δε θέλω να λέω πολλά λόγια. Θα δώσουμε ότι μπορούμε για να πετύχει ο Άρης τον στόχο του».

- το εάν ο Άρης είναι το φαβορί για την άνοδο: «Σαφώς. Όλοι το νιώθουν όχι μόνο ονόματος αλλά και λόγω πορείας. Είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο και ας είχε κάποια άτυχα αποτελέσματα. Έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και έναν αξιόλογο προπονητή αλλά η Β Εθνική είναι περίεργη κατηγορία. Οι ομάδες παίζουν συμπαγή άμυνα και όσο περνούν τα λεπτά εκείνοι αποκτούν αυτοπεποίθηση και οι άλλοι αγχώνονται και δεν είναι τόσο εύκολο να το διαχειριστούν. Σε τέτοιες ομάδες με τόσες μεγάλες απαιτήσεις και τόσο κόσμο υπάρχει πίεση αλλά ο ποδοσφαιριστής ξέρει εξαρχής σε ποια ομάδα πάει».

- το εάν θα μπει τη Δευτέρα στις προπονήσεις: «Νομίζω ναι. Εάν πάνε όλα καλά θα μπω τη Δευτέρα στις προπονήσεις».

- το τι θα αλλάξει στην ομάδα η παρουσία του: «Η συνταγή είναι επιτυχημένη. Εγώ έρχομαι να συμπληρώσω το ρόστερ να προσπαθήσω να δώσω το κάτι παραπάνω και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News