Σημαντικό ματς σήμερα για το Ρέθυμνο με τον  Κολοσσό

Μπάσκετ
Σημαντικό ματς σήμερα για το Ρέθυμνο με τον  Κολοσσό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλο ένα ντέρμπι Ρέθυμνο-Κολοσσός είναι προ των πυλών, καθώς σημερα η κρητική ομάδα υποδέχεται στις 16:30 (ΕΡΤ1, παράλληλη σύνδεση) τους Ροδίτες, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη προϊστορία, που ξεκινά από τη Γ' Εθνική και φτάνει τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας. Οι μεταξύ τους αναμετρήσεις παρουσιάζουν πάντα μεγάλο ενδιαφέρον και συνήθως ο νικητής κρίνεται στις λεπτομέρειες. Κάπως έτσι κύλησε και το παιχνίδι της πρεμιέρας στη Ρόδο, όπου τελικά οι γηπεδούχοι νίκησαν στον πόντο (64-63).

 

Για το Ρέθυμνο, πάντως, το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, καθώς προέρχεται από τη βαριά ήττα στην έδρα του Πανιωνίου και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι η κακή εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας ήταν παρένθεση.

Ο Κολοσσός στο βαθμολογικό πίνακα έχει έναν βαθμό περισσότερο από τους Ρεθυμνιώτες (20 έναντι 19) και παρουσιάζεται αρκετά δυνατός στο φετινό πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, η 14η αγωνιστική περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Η ΑΕΚ δοκιμάζεται σήμερα στην έδρα των Τρικάλων, ενώ την ίδια ώρα ο… ανεβασμένος Πανιώνιος υποδέχεται το ΓΣΛ/Φάρο.

Η δράση συνεχίζεται την αύριο Κυριακή με τον Άρη να υποδέχεται τον Κόροιβο, ενώ η αυλαία θα πέσει το απόγευμα της Δευτέρας με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Basket League:

Σάββατο 27/01

16:30 Κύμη - Λαύριο (ΕΡΤ1)

16:30 Πανιώνιος - ΓΣΛ (ΕΡΤ1)

16:30 Ρέθυμνο - Κολοσσός Ρόδου (ΕΡΤ1)

16:30 Τρίκαλα - ΑΕΚ (ΕΡΤ1)

18:30 Προμηθέας - ΠΑΟΚ (ΕΡΤ1)

Κυριακή 28/01

 

17:00 Άρης - Κόροιβος (ΕΡΤ1)

 

 

Δευτέρα 29/01

19:00 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (Cosmote Sport 4)

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News