Αθλητισμός

Τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών η Βέροια

Η Βέροια τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για τις οφειλές στον Αντόνιο Τομάς. Η ομάδα της Ημαθίας έλαβε προθεσμία από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, μέχρι τις 31 του μήνα , να καλύψει την υποχρέωση της για να μην εφαρμοστεί η ποινή.

Η Βέροια τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για τις οφειλές στον Αντόνιο Τομάς. Η ομάδα της Ημαθίας έλαβε προθεσμία από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ,  μέχρι τις 31 του μήνα , να καλύψει την υποχρέωση της για να μην εφαρμοστεί η ποινή.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Σε εκτέλεση της υπ΄ αριθμ. 121/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και την FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η ημερομηνία προθεσμίας που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή TOMAS GONZALEZ ANTONIO, από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ στην περίπτωση κατά την οποία η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 31-01-2018, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια