Σκέφτεται παραίτηση ο Ουζουνίδης!

Ποδόσφαιρο
Σκέφτεται παραίτηση ο Ουζουνίδης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξέφρασε δημόσια την αντίθεσή του με τις νέες περικοπές που απαιτεί ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να υπηρετήσει ένα τέτοιο πλάνο.

Αναλυτικά είπε στην κάμερα της NOVA: «Κοιτάξτε από τις 21/9 έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στον Παναθηναϊκό. Όλο αυτό το διάστημα εργαζόμαστε όσοι έχουμε μείνει για τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς για εμάς κάθε βδομάδα αλλάζει το πλάνο. Χθες ήταν το αποκορύφωμα μίας αλλαγής. Το κόστος όπως μας ενημέρωσαν ήδη έχει πέσει κάτω από τα 6 εκατ. και όπως μας είπαν πρέπει να πέσει κάτω από τα 3 εκατ. ευρώ. Δεν έχει σημασία για αυτούς πως θα γίνει αυτό. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο νούμερα, μόνο ποσά.

Είναι ένα πολύ μεγάλο μέγεθος που πρέπει να το κρατήσουμε σε ένα επίπεδο. Καταλαβαίνετε ότι εγώ διαφωνώ με αυτό το πλάνο, δεν είναι σωτηρίας. Είναι πλάνο αγωνιστικής διάλυσης. Στο τέλος της ημέρας αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις δεν είμαι εγώ και οι συνεργάτες μου. Είναι ο μεγαλομέτοχος και οι συνεργάτες του. Θα δούμε αν θα είμαι στον πάγκο της ομάδας το Σάββατο. Παραμένω προπονητής του Παναθηναϊκού. Διαφωνώ με αυτό το πλάνο. Το πλάνο αυτό δεν είναι ρεαλιστικό. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο κλαμπ για να παίζουμε μαζί του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News